• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
MONTINJAN  22:35
v oddaji // Caprisov megamix
vrti se // BODY   avtor // LOUD LUXURY & BRANDO
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Natečaj: Nastopi na največjem glasbenem odru na Obali!

Neuveljavljene glasbene skupine, ki delujete na področju slišnosti našega radia (Obala z zaledjem) imate tudi letos fantastično priložnost - da se predstavite občinstvu na največji koncertni zabavi leta, Caprisovem koncertu.

Že na prejšnjih razprodanih Caprisovih koncertih so nastopile skupine, ki smo jih dobili s pomočjo našega natečaja, to so bile: Wrong generation, No air, Teenagers, Sniz, Krkuča Kunekšon in Last Word.

Tudi v letošnjem letu Radio Capris daje priložnost mladim glasbenikom, da se predstavijo na največjem koncertnem odru na Obali! Na natečaj se lahko prijavijo neuveljavljene skupine, ki izvajajo pop, pop-rock ali rock glasbo in prihajajo iz Mestne občine Koper ali občin Izola, Piran, Ankaran, Hrpelje-Kozina ali Ilirska Bistrica. Dve skupini bosta 16. junija 2017 na Titovem trgu nastopili ob velikih imenih glasbene scene in otvorili Caprisov koncert.

Prijave lokalnih glasbenih skupin sprejemamo na elektronskem naslovu koncert@radiocapris.si do 5. maja 2017. Prijava mora vsebovati podatke o skupini (ime skupine, seznam članov in kraj, kjer skupina ustvarja) in kratek avdio ali video posnetek glasbe skupine.

Izmed vseh prijavljenih skupin bomo izbrali dve, ki bosta odprli Caprisov koncert 16. junija 2017. Eno bo določila posebna komisija Radia Capris, drugo pa poslušalci z glasovanjem na Facebook strani dogodka.

Izbrani skupini se bosta še pred koncertom predstavili poslušalcem v programu Radia Capris. O dnevu začetka glasovanja bo Radio Capris sodelujoče in poslušalce pravočasno obvestil v programu Radia Capris, na spletni in Facebook strani radia.

V primeru večjega števila prijav bo posebna komisija Radia Capris izbrala tiste, ki so žanrsko najbolj primerne za nastop na odru Radia Capris in jih ponudila v glasovanje.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno