• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PADNA  08:09
v oddaji // Vikend
vrti se // GDJE JE SVE PO MOM   avtor // JINX
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Bellavita, El Pirata in Shark se potegujejo za naziv "Naj kafič poletja 2007"

Dobili smo jih! Tri finaliste, ki se bodo do 17. avgusta potegovali za naziv "Naj kafič poletja 2007".

Glasovali ste za: 

Cantante, Caffe alle Porte, KT1, Cavedin plažni bar v Strunjanu, Snack Bar, Base Caffe, Orange, Royal, Palma De Popo, Alaya, Atlantida, Insieme, Corner, Saloon, Havana, Neptun Bar, Circolo, Raketa, Role Bar, Bar Livade, Rok Bar, Calypso, Nikoli več, Roxy Bar, Sing Sing, Pub 33, Coco Cafe, Lido Bar, Lokalček, Lord Byron, Planet Pub, Playa, Santana, Sonček, Sport Bar, Bar na pomolu v Kopru, The Wall, Forum Bar, Longi, Rolling Bar, Cafe Cubismo, Anis Cafe, Kapelca, Korta, Afrika Bar, Bar Dimnice, Bar Vreme, Bonaca, Črtica, Fly Bar, Hacienda, Kanela, Kavarna.net, King Bar, Moby Dick, Pyros, Potnik Bar, Romi, Šilček, Trucker, Vili Bar, Aladino, Rosa, Bar Mariza, Bar Tržnica.

Največ vaših glasov pa so prejeli: 

1. BELLAVITA, Koper
2. EL PIRATA, Koper
3. SHARK, Izola

Od 10. avgusta do 17. avgusta lahko torej izbirate le med temi tremi lokali, eden od treh bo v petek, 17. avgusta postal "Naj kafič poletja 2007" po mnenju poslušalcev Radia Capris.

V katerem torej piješ najboljšo kavo, se v poletnih mesecih najraje hladiš, kje te postreže najljubši natakar oz. natakarica oziroma kjer se odvija najboljša poletna žurka?

V nagradni akciji Radia Capris lahko še vedno sodelujete na dva načina in si ob tem celo prislužite mamljivo nagrado!

V poletnem dopoldanskem in popoldanskem programu bo ob naključnih zvočnih pozivih še naprej možno glasovati v živo preko telefonske številke 05/6680-800, ves čas trajanje akcije pa je možno pošiljati tudi sms sporočila na št. 3636 sms sporočilo: RC (presledek) KAFIC (presledek) IME KAFICA

Cena posameznega poslanega sms-a za Mobitelove uporabnike znaša 0,49 Eur in za Simobilove uporabnike 0,46 Eur.

Nagradna akcija "Naj kafič poletja 2007" po izboru poslušalcev Radia Capris traja od 16. julija, zaključila pa se bo v petek, 17. avgusta 2007, za 31. avgust pa je napovedan velik žur pri zmagovalnem lokalu!

Glasovanje velja za dnevne gostinske lokale Obalno-kraškega področja, ki točijo pijačo in ne velja za lokale, kjer se streže hrana.

Pravila in pogoji sodelovanja

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno