• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
KAMPEL  19:57
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // UNLOVE YOU   avtor // ARMIN VAN BUUREN FT. NE-YO
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

AKCIJA: Zvezki za vse!

V vsakdanjem življenju smo priča vedno večjemu številu socialno ogroženih otrok, ki jim starši ne morejo nuditi osnovnih življenjskih potreb, šolskih potrebščin, kaj šele priboljškov. Da bi otrokom polepšale vsaj en dan, so se študentke 3. letnika medijskih študijev Fakultete za humanistične študije Koper pod mentorstvom doc. dr. Sandre Bašič Hrvatin odločile organizirati kampanjo za socialno ogrožene otroke s področja bivše Jugoslavije, z naslovom Zvezki za vse. Gre za samostojni projekt, s katerim bodo poskusile povečati ozaveščenje problema revščine, ki pesti vse večje število družin.

Kampanja je sestavljena iz otroških delavnic, ki se bodo odvijale to soboto, 1. 12. 2012, od 16.00 ure dalje, in sicer v Gajbli – hiši ustvarjalnih zgodb, ter zaključnega koncerta, ki bo potekal v sredo, 5. 12. 2012, od 20.00 ure dalje v Figa Rock Baru. Na koncertu bodo nastopile tri rock zasedbe, in sicer Wicked, Jurassic Trio in Koala Voice. Namesto vstopnine se zbirajo šolske potrebščine.

Poleg glavnih dveh dogodkov se bodo odvijale še predstavitve po okoliških šolah, na katerih bodo študentke učence podrobneje seznanile s problemom revščine in iskale prostovoljce za Zavod Krog.

Namen njihove kampanje je zbiranje šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin, ki si jih sami ne morejo privoščiti. Vesele bodo vsakega prispevka, ki bo otrokom polepšal šolske dni. Svoje prispevke lahko oddate v živo obarvane zabojnike, ki bodo od 1. decembra dalje postavljeni po fakultetah in srednjih šolah v Kopru, na delavnicah in koncertu ter na sedežu našega radia.

Preberi več!

 

Fotogalerija:

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno