• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PRADE  13:15
v oddaji // Vikend
vrti se // SAY SO   avtor // (PI) DOJA CAT
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Ekipa Radia Capris v svoje vrste vabi nove sodelavce

Ekipa Radia Capris v svoje vrste vabi nove sodelavce - moderatorje, novinarje v informativnem programu in tržnike oglasnega prostora.


Že 25 let ustvarjamo najbolj priljubljen radijski program na Obali.
V letošnjem letu smo si zaželeli nove družbe in dodatne energije. POZOR! Delo na Caprisu ni običajna služba ... čeprav svoje obveznosti jemljemo zelo resno, je v pisarnah in studiu pogosto tudi zelo zabavno! Znamo resno delati, ustvarjati odmevne dogodke in programske akcije, se zabavati in kdaj skupaj oditi tudi na kakšen vikend oddih! Ko enkrat postaneš radijec, poti nazaj skorajda ni več! :)

Prijave sprejemamo do 14. aprila 2019.
 
Med prijavljenimi bomo najbolj prepričljive kandidate povabili na uvodni razgovor.

MODERATOR

Poznaš naše moderatorje? Nejc, Suzana, Samir, Klara, Luka in Žiga. Bi se jim pridružil? Kot moderator sam pripravljaš svoj program, zato je priporočljivo, da si širše razgledan in dojemljiv za učenje.

Pet uvodnih vprašanj:

1. Znaš nasmejati svoje prijatelje?
2. Imaš čas (tudi) ob vikendih?
3. Si se pripravljen spoprijeti z najboljšim delom na svetu?
4. Znaš našteti najbolj priljubljene hite zadnjega leta?
5. Veš, da se Ankaran izgovori Ankarán (in ne Ánkaran)?

Če so odgovori pritrdilni, je čas, da takoj oddaš svojo prijavo.

NALOGA: S telefonom na KRATKO posnemi odgovore na 5 zgoraj navedenih vprašanj in nam posnetek skupaj s kratko predstavitvijo pošlji na delo@radiocapris.si.

(opomba: posnetek lahko naložiš tudi na youtube in nam pošlješ povezavo ali nam ga pošlješ preko Wetransfer, v tem primeru pa v naslovu posnetka obvezno pripiši svoje ime in priimek).

NOVINAR

Jana, Manca in Urša so naša pridna dekleta, ki so vsak dan ves čas na preži za aktualnimi novicami. Kaj so naloge novinarja Radia Capris? Iskanje zanimivih (lokalnih) zgodb, snemanje izjav na terenu, branje novic v radijskem programu in druženje s tistimi, ki skrbijo za zabavnejši del programa. :) Kot novinar moraš res veliko vedeti o dogajanju na lokalnem nivoju (štiri obalne občine) in seveda tudi širše.

Pet uvodnih vprašanj:

1. Je prebiranje resnih novičarskih portalov del tvojega vsakdana?
2. Med sprehodom rad opazuješ okolico?
3. Te navdušuje misel na to, da bi v družbi novinarjev drugih medijskih hiš z mikrofonom spremljal odmevne zgodbe na terenu?
4. Ti delo med vikendom ne predstavlja težav?
5. Poznaš imena vseh štirih županov obalnih občin?

Če so odgovori pritrdilni, je čas, da takoj oddaš svojo prijavo.

NALOGA: S telefonom na KRATKO posnemi odgovore na 5 zgoraj navedenih vprašanj in nam posnetek skupaj s kratko predstavitvijo pošlji na delo@radiocapris.si.

(opomba: posnetek lahko naložiš tudi na youtube in nam pošlješ povezavo ali nam ga pošlješ preko Wetransfer, v tem primeru v naslovu posnetka obvezno pripiši svoje ime in priimek).

TRŽNIK OGLASNEGA PROSTORA

Veliko trgov je še neodkritih, tudi na Obali. Tržnik oglasnega prostora je odgovorna, prodorna in komunikativna oseba, ki se vsak dan ukvarja s pripravo ponudb, iskanjem in pridobivanjem novih poslovnih partnerjev, vodenjem celotne komunikacije s pridobljenim naročnikom in marketing službo Radia Capris. Tržnik mora pisno in govorno dobro in poslovno komunicirati, poznati (vsaj) osnovne marketinške koncepte in biti izrazito prodajno usmerjen.

Tri uvodna vprašanja:

1. Si se prepoznal v zgornjem opisu?
2. Si pripravljen na stimulativno plačilo glede na učinek in prodajni dosežek?
3. Veš, da je Radio Capris najbolj uspešen medij na Obali?

Če so odgovori pritrdilni, je čas, da takoj oddaš svojo prijavo.

NALOGA: Ker si/boš izjemen prodajalec, nas boš znal sam najbolje prepričati. Predstavitev pošlji na delo@radiocapris.si.
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno