• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PARECAG  10:15
vrti se // WATERMELON SUGAR   avtor // (PI) HARRY STYLES
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Caprisov Baby izziv: Izbiramo najhitrejšega tekmovalca s plenicami

V mesecu maju obležujemo svetovni dan družin, ki ga bomo letos na našem radiu praznovali s prav posebnim tekmovanjem. Če sta sveža starša in vaš otrok še ne hodi, je ravno on pravi tekmovalec, ki vam lahko prinese zanimive nagrade!

V sodelovanju z enim največjmi notranjim družinskim parkom v regiji Family Park Koper (garažna etaža Zeleni Park - Pristaniška ulica 4) bomo pripravili edinstveno hitrostno tekmovanje v plazenju dojenčkov. Družinski park ponuja 800 m2 čiste zabave in je idealen prostor za otroško zabavo ali sprostitev odraslih, ki jih spremljajo. Otroci se lahko zabavajo na številnih igralih, razdeljena po starostnih skupinah. Family Fun je nedvomno zabava za vsak dan in vse člane družine!

Hitrostno plazenje otrok je simpatično tekmovanje, kjer se v »boj za zmago« podajo najmlajši, ki še ne hodijo. Morda ga bo motila plenica, se bo pred ciljem ustavil ali preprosto trmasto začel jokati. To ni važno, saj boste vsi nagrajeni!

V tekmovanju, ki ga bomo izvedli v četrtek, 23. maja, ob 11.30 uri, bomo podelili:

1. nagrada: PAKET ROJSTNI DAN FAMILY PARTY (vrednosti 130 EUR)
2. nagrada: BREZPLAČNA POSLIKAVA OBRAZA ZA 15 OTROK OB REZERVACIJI RD (vrednost 45 EUR)
3. do 5. nagrada: BREZPLAČNE VSTOP V FAMILY FUN

Hitro pohitite s prijavo na: nagrade@radiocapris.si – pripišite obvezno: ime in priimek vsaj enega starša, naslov, kontaktno številko in ime ter starost otroka ter kratko obrazložitev zakaj bi se tega izziva radi udeležili? Med vsemi prijavami bomo izbrali 5 srečnih družin, ki se bo v tekmovanju v petek, pomerilo na velikem finalu.

Starši sprejmete naš Caprisov Baby izziv?

Preveri pravila in pogoje sodelovanja.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno