• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
CEPKI  22:33
v oddaji // Caprisov megamix
vrti se // ECHAME LA CULPA   avtor // LUIS FONSI & DEMI LOVATO
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Dobrodelni Radio Capris otrokom december polepšal s poldrugo tono daril

Tudi v minulem decembru smo na Radiu Capris v sklopu Magičnega decembra oddajali v mobilnem studiu na Titovem trgu v Kopru. V sklopu dobrodelne akcije Hladilnik toplega srca smo ves december s pomočjo Zveze prijateljev mladine Slovenije na številnih lokacijah zbirali hrano, igrače, higienske pripomočke, skratka vse, s čimer bi otrokom in mladostnikom omogočili čim lepši konec leta. Po ocenah Brede Krašna iz Zveze prijateljev mladine Slovenije je bilo narejeno veliko delo, ne le, ker je pomoč prejelo okrog 700 ljudi, ampak tudi zato, ker si je zaradi akcije marsikdo upal stopiti naprej in zaprositi za pomoč.

S pomočjo velikodušnih poslušalcev, strank ter pokroviteljev smo Caprisovci ponovno dokazali, da je na Obali ljudem mar za soljudi in skupno zbrali kar 1,5 tone najrazličnejših izdelkov. Vse zbrane izdelke smo vsakodnevno predajali članom Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki so pakete pomoči potrebnim dostavljali že tekom decembra, pomoč pa se je nadaljevala tudi v januar. Skupno smo v decembru pripravili 100 družinskih paketov, ob tem pa še 100 dodatnih sladkih paketov za otroke, da so bili njihovi prazniki lepši in slajši. Manjkalo ni seveda niti panetonov, ki so jih ob koncu akcije našteli več kot 150.

Zveza prijateljev mladine Koper je večino paketov distribuirala kar po šolah, na drugi strani pa so številni otroci pokazali svojo dobrosrčnost, saj so se iz marsikatere šole na akcijo samostojno odzvali in darovali.

Krašna je ob koncu dodala še, da se je projektu pridružil tudi SportForum Slovenija, s katerim so za darila zbrali 400 žog.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno