• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
TOPOLC  02:26
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // OVO MI JE šKOLA   avtor // GIBONNI
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

FOTO & AUDIO: Caprisov voditelj Tomaž Klepač

Tomaž Klepač je bil idejni oče mnogih projektov in radijskih oddaj. Vodil je prireditve, koncerte, bil je tonski tehnik, producent oglasov in radijskih jinglov, urednik... Nekako velja, da so bila njegova jutra. In nedelje. In otroške vsebine. In seveda rock popoldnevi. Nekaterih oddaj ni več, a izzivov Tomažu ni nikoli zmanjkalo.

Dobro se spominjamo vseh likov, ki jih je igral in jih še igra (Jaka Racman, Smrkec, Modri dirkač, Pojoči škrat, Špehame, Bruno (in Giordano)...). V ekipi se radi pohecajo, da je Tomaž zamenjal že toliko sovoditeljev kot noben radijski voditelj na svetu. Morda ta podatek tudi drži.

Se je pa pri leta 2008 Iztoku vse skupaj nekako ustalilo. Fanta sta se dobro ujela in zdaj že peto leto pripravljata jutranji program, ob katerem se prebuja največ Primorcev. Malokdo sicer ve, da se njun delovni dan ne zaključi ob devetih, ko se zaključi oddajanje v živo. Sledi namreč še temeljita priprava programa naslednjega dne in snovanje novih projektov.

Prav projekti so pomemben del programa, kot ga poznamo danes. Tomaž in Iztok sta prva radijca, ki sta se v program oglašala v živo med skokom s padalom, sta tudi prva radijska voditelja, ki sta v živo oddajala iz zaporov, v petih letih pa se je zvrstilo še mnogo podobnih projektov, ki jim poslušalci radi sledijo.

 

Prisluhni posnektu pogovora:

 

Poglej fotografije iz zgodovine:

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno