• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PIVKA  22:24
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // PERFECT   avtor // GAMPER & DADONI
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

FOTO: Dan za spremembe tudi na Caprisu

Na Območni enoti Rdečega križa v Kopru so se odzvali na že 10. dan za spremembe, ki letos poteka pod sloganom "Odpravimo diskriminacijo". Odločili so se, da bodo uredili okolico nove stanovanjske enote za brezdomce v Dekanih, kjer imajo stanovalci na voljo tudi nekaj zemlje za pridelavo lastnih vrtnin.

Na eno od njiv, ki jim je na razpolago, so ta teden skupaj z uporabniki in sovaščani posadili krompir, ki ga je za akcijo prispevala KZ Agraria. Prihodnji teden bodo na vrt posadili še ostale vrtnine kot so paradižnik, paprika, kumarice, bučke ... Uredili bodo tudi okolico stanovanjske enote, naredili vrtno garnituro iz palet, posadili rože in zeliščni vrt.

S tem želijo stanovalce zaposliti z delom in osmisliti njihove dneve. Poleg tega, pa bodo lahko poleti kuhali in uživali v vrtninah, ki jih bodo pridelali sami.

Več v galeriji:

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno