• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
HRVATINI  14:51
z vami // Manca Hribovšek   
vrti se // L' ANIMA VOLA   avtor // ELISA
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

FOTO: Dobili smo 40 herojev z Obale!

S posebnim druženjem se je včeraj zaključila največja Caprisova akcija te jeseni - HEROJI DNEVA. V koprskem Generation baru smo se radijci v sproščenem vzdušju družili s heroji te sezone in tako dali "piko na i" projektu, s katerim smo dva meseca predstavljali posebne ljudi z Obale.

 

Radio Capris je od začetka septembra sprejemal predloge poslušalcev: prejeli smo jih res ogromno, zato je povsem verjetno, da se bodo Heroji dneva v prihodnjem letu nadaljevali. V prvi sezoni smo predstavili natanko 40 herojev. Gre za posebne ljudi, ki s svojimi dejanji v domačem okolju počnejo nekaj dobrega, ki nas s svojimi sporočili navdihujejo in širijo pozitivne misli.

Ne gre zgolj za posameznike, ki se ukvarjajo z dobrodelnostjo. Heroji so postali tudi ljudje, ki so s trdno voljo in vztrajnostjo preboleli kakšno težko izkušnjo ali preprosto lepšajo dneve soljudem.

Štiri zgodbe se dotikajo pomoči živalim, predstavili smo tudi ljudi, ki se prostovoljno ukvarjajo z varstvom okolja, učenjem najmlajših, heroji so postali tudi koprski gasilci, reševalci in posamezniki, ki so s trdno voljo in vztrajnostjo premagali težke življenjske preizkušnje.

Med heroji so se znašli tudi voznica koprskega mestnega avtobusa, koprska policistka, izolski raper, ki s svojo glasbo ozavešča mlade in 100-letnica z Nove vasi. Vse heroje smo radijci obiskali, jim predali "plaketo" in z njimi posneli pogovor, ki smo ga poslušalcem predvajali v našem jutranjem programu.

Heroji dneva prve sezone so postali: Alenka Hrabar, Alenka Malej, Ana Grižon, Ana Nadoh, Andrea Bogataj Krivec, Andrej Bučar - Drill, Andrej Samec, Andreja Lenassi, Arijana Kaltak, Črt Seušek, Damjan Muhič, Danilo Hvala, Danilo Kocjančič, Darja Senica, Ela Čejvanović, Emilija Pavlič, gasilci Gasilske Brigade Koper, Klemen Kladnik, Klemen Pahor, Kristina Štefanec, Manca Peček, Marija Mahne, Marjan Drčar, Marjetka Belšak, Matevž Brec, Miha Vivoda, Milan Petrovič, Mojca Stojkovič, Nataša Marinac, Nenad Sedlarević, Nick Špoljar Dežjot, Peter Maričič, reševalci Reševalne enote Ilirska Bistrica, Simon Bole, Slavko Ivančić, Stasja Mehora, Timotej Cah, Urška Košir in Vesna Klančar.

Njihovim zgodbam lahko ponovno prisluhneš tukaj.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno