• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
BOŠAMARIN  10:53
vrti se // REWRITE THE STARS   avtor // JAMES ARTHUR & ANNE MARIE
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

FOTO: Dobrodelna večerja prinesla novih 5000 evrov v Hladilnik toplega srca

Radio Capris je v predzadnjem tednu decembra že tradicionalno združil moči z restavracijo Rizibizi in je z razprodano dobrodelno večerjo včeraj v Hladilnik toplega srca dodal donacijo v skupni vrednosti 5.000 evrov. Kulinarično razvajanje je tudi letos skupaj z ekipo pripravil šef kuhinje Tomaž Bevčič, ki je bil tega dobrodelno obarvanega predprazničnega druženja izredno vesel, saj se v Rizibiziju zavedajo, kako pomembno je pomagati ljudem v stiski.

Uspeh dobrodelnega večera so s predajo čeka v vrednosti 3.000 evrov, zaokrožili v Grand Casinoju Portorož. Direktor Roman Bažec je ob tej priložnosti povedal: »Naše podjetje je vedno bilo družbeno odgovorno in poznano kot podpornik velikim zadevam na lokalnem področju. Po uspešnem letu se je uprava odločila, da sodeluje v tej plemeniti akciji

Misel, da je lepo pomagati je bila enotna pri vseh obiskovalcih, ki so poleg odlične hrane pohvalili tudi domače dobrote iz ribogojnice Fonda ter vrhunska Guerila biodinamična vina. Tomaž Gruzovin, ki je prisotnim nekaj steklenic žlahtne kapljice ponudil tudi v dobrodelno licitacijo, je ob zaključku povedal: » V čast nam je bilo sodelovati za tak čudovit namen. Če lahko dodamo poseben okus vrhunski hrani skupaj z našimi vini, je to za nas popolnost.«

Ganjenosti pa ni skrivala Breda Krašna generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki v tem mesecu ne počiva, saj so humanitarci v tem času zelo aktivni. »Izredno veseli smo podjetij, ki namenijo sredstva za pomoč družinam na Obali. Lanske donacije so že porabljene in predane družinam, zato smo Caprisove akcije Hladilnik toplega srca izredno veseli.« Vsem prisotnim je podarila tudi posebne koledarje, ki jih krasi 12 ilustracij, ki so jih narisali otroci iz vrtcev in šol.

Z refrenom pesmi Daj mi srce, sta širšo javnost, da odprejo svoja srca in pomagajo, pozvala tudi Gašper in Primož Miheličglasbeni duo 2B. Ob praznično okrašenih mizah so sedeli številni ljudje toplega srca in predvsem lokalni podjetniki, ki so še enkrat dokazali, da so skupaj vsi cilji dosegljivi.


Dobrodelna akcija Hladilnik toplega srca je sicer namenjena otrokom, mladostnikom in njihovim družinam iz socialno šibkega okolja. "Res smo presenečeni nad letošnjim odzivom, ki je presegel vsa pričakovanja. V prvi vrsti smo hvaležni našim poslušalcem, ki so k akciji množično pristopili že takoj v prvem tednu decembra. Donirala so že mnoga podjetja, letos pa sodelujejo tudi priljubljeni gostinski lokali, ki vsak za en dan, jutranji izkupiček od prodane kave namenjajo v sklad naše dobrodelne akcije," je zadovoljen Mitja Čehovin, odgovorni urednik Radia Capris.

Hladilnik toplega srca se sicer nahaja v prazničnem terenskem studiu Radia Capris, ki se nahaja tik ob drsališču v Kopru. Vanj lahko poslušalci še do 31. decembra donirajo karkoli, kar bo otrokom in mladostnikom polepšalo naslednje praznične dni. Gre predvsem za prehrambene izdelke z daljšim rokom trajanja, priboljške za praznične dni, izdelke za osebno nego in higieno, otroci pa se bodo najbolj razveselili novih manjših igrač. Vse zbrane izdelke člani Društva prijateljev mladine Koper že od začetka meseca zavijajo v lepe darilne pakete in jih sproti dostavljajo pomoči potrebnim. Ves čas pa je aktivna tudi možnost doniranja po sms sporočilih. Vsakdo lahko po svojih močeh za družine in otroke, kjer je stiska največja, donira s preprostim sporočilom, poslanim na 1919, pri tem pa uporabi ključni besedi: OBALA (donacija 1 evro) ali OBALA5 (donacija 5 evrov). Zbrana finančna sredstva bodo prav tako namenjena socialno ogroženim družinam iz vseh štirih obalnih občin.

 

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno