• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
MALIJA  12:19
vrti se // YOU KNOW I'M NO GOOD   avtor // AMY WINEHOUSE
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Največja dobrodelna akcija leta bo tudi letos povezala Obalo

Radio Capris že četrto leto zapored odpira "Hladilnik toplega srca". Največja dobrodelna akcija na Obali je namenjena otrokom, mladostnikom in njihovim družinam iz socialno šibkega okolja, v njej pa moči združujemo Radio Capris, Studio Gorenje Koper in Društvo prijateljev mladine Koper. Najbolj neprecenljiva pa je seveda vaša pomoč, pomoč poslušalk in poslušalcev, ki tudi letos v "Hladilnik toplega srca" lahko prinašate različne izdelke, donirate pa bodo lahko tudi prek sms sporočil. Akcija je doslej ogrela srca več kot 500 družin z Obale, ki živijo v pomanjkanju. Razdeljenih je bilo več kot 6,5 tone dobrin, predvsem prazničnih dobrot, ki so se jih še posebej razveselili najmlajši.

Hladilnik se letos nahaja v terenskem studiu, ki je postavljen tik ob drsališču v Kopru in od koder program oddajamo vse do 31. decembra. V Hladilnik toplega srca lahko poslušalci tudi letos odlagate vse, s čimer bi otrokom in mladostnikom omogočili čim lepše praznične dni:

- prehrambene izdelke z daljšim rokom trajanja: testenine, riž, olje, sladkor, mleko, sok, žitarice za zajtrk, paštete, ...
- priboljške za praznične dni, kot so: čokolade, ''panetoni'', med, marmelada, čokoladni namazi, piškoti, čaji, bonboni, ...
- izdelke za osebno nego in higieno: šampone, gele za tuširanje, zobno pasto, milo, ...
- čistila za gospodinjstvo;
- nove manjše igrače.

Vse zbrane izdelke bodo člani Društva prijateljev mladine Koper pomoči potrebnim dostavljali skozi ves praznični mesec.

Tudi letos pa je vzpostavljena možnost doniranja preko sms sporočil. V lanskem letu je bilo na ta način zbranih 14.000 evrov sredstev. "Zbrana finančna sredstva bomo tudi letos porabili za socialno ogrožene družine iz vseh štirih obalnih občin. Družinam pomagamo tako, da jim z odobreno finančno pomočjo krijemo določene stroške (stanarina, najemnina, voda, elektrika, ogrevanje, stroške vrtca ali šole, šole v naravi, nakup oblačil za otroke, ...)," pojasnjuje Breda Krašna, generalna sekretarka pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Sms doniranje bo tako tudi letos za mnoge bolj praktičen način pomoči. To pomeni, da lahko vsakdo po svojih močeh za družine in otroke, kjer je stiska največja, donira s preprostim sporočilom, poslanim na 1919, pri tem pa uporabi ključni besedi: OBALA (donacija 1 evro) ali OBALA5 (donacija 5 evrov). Radio Capris in ZPMS bosta ob koncu akcije objavila višino zbranih sredstev in prazničnih dobrot ter ostalih potrebščin za otroke z Obale, ki živijo v hudem pomanjkanju. Dobrodelna akcija Hladilnik toplega srca bo potekala do 31. decembra 2019.

Posebej smo ponosni, da se nam je na terenu letos pridružil tudi Porsche Koper, ki nam je posodil novo Škodo Superb s katero prevažamo vse vaše prispevke iz Caprisove hiške do Društva prijateljev mladine Koper.

Pokrovitelji akcije:

    

  

  

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno