• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
LOPAR  18:13
vrti se // ALANE   avtor // ROBIN SCHULZ & WES
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Nalepka zvestobe prinaša brezplačne nakupe in gorivo

S pričetkom poletja se na Radio Capris vrača tudi najbolj priljubljena akcija "Nagrajujemo zvestobo". Ker ste nas poslušalci v minulih mesecih presenetili z najlepšim darilom - rekordno poslušanostjo v vsej zgodovini (vsak teden nas posluša že 71.000 poslušalcev) in ker vaše priljubljeno nakupovalno središče praznuje že 18. rojstni dan, bo tokratna akcija zelo posebna! Tradicionalni akciji nagrajevanja z brezplačnim tankanjem in brezplačnim nakupovanjem smo tako združili v eno - prav posebno akcijo, kot je še ni bilo!

*** NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

Bon za 400 evro je prejel Bojan iz Kopra! Čestitke!

Tokrat boste najbolj zvesti poslušalci svojega jeklenega konjička lahko brezplačno odžejali na OMV-ju, ali se brezskrbno razvajali ob nakupovanju v Park Centru Koper, pripravljenih pa je še nekaj nagrad podjetja Trgo ABC Koper. Ker pa naše priljubljeno nakupovalno središče praznuje 18. rojstni dan, je Park Center Koper pripravil še eno, prav posebno presenečenje. Nekdo bo namreč lahko brez slabe vesti v Park Centru zapravil neverjetnih 400 evrov!Naša patrulja zvestobe bo med Ankaranom in Piranom s črnim Renault Meganom iz Trgo ABC Koper, zveste poslušalce iskala prav vsak dan! Če bo vaše vozilo imelo na zadku nalepljeno nalepko zvestobe (nalepko Obala je zakon), bo ena od nagrad brez debate vaša!Še nimaš nalepke? Čimprej pridi ponjo na Radio Capris, v Trgo ABC ali na info pult trgovine Spar v Park Centru.Poslušalci boste žrebali med naslednjimi nagradami:


- bon za nakupovanje v Park Centru v vrednosti 40 evrov

- kartica za tank goriva na OMV v vrednosti 40 evrov

- kupon za brezplačen filter olja na Trgo ABC

Ob koncu akcije bo nekdo prejel bon za nakupovanje v Park Centru v vrednosti 400 evrov!!!* Akcija po potekala po varnostnem protokolu in v skladu s priporočili NIJZ. Zaposleni na Radiu Capris ne bodo v tesnejšem stiku z nagrajenci, redno bodo uporabljali razkužila in varnostne maske.

Pravila in pogoji sodelovanja


Partnerja projekta:
Uradni prevoznik projekta:


zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno