• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
MOVRAŽ  11:45
vrti se // L' AUIOLA (REMIX)   avtor // GIANLUCA GRIGNANI
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Napotki za obiskovalce koncerta

Kazalci že odbijajo zadnje ure do letošnjega Caprisovega koncerta, vstopnic bo kmalu zmanjkalo in temperatura narašča. Ekipa Radia Capris bo kot vedno, tudi tokrat poskrbela, da bo doživetje največje koncertne zabave na Obali, potekalo brez skrbi in nepotrebnega stresa. V nadaljevanju objavljamo odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki se dotikajo petkovega Caprisovega koncerta.

Koliko vstopnic je še na voljo?

Na voljo so res še čisto zadnje vstopnice, v trenutku, ko nastaja tale sestavek jih je v prodaji le še manj kot 100.

Kje bo postavljen vhod na prizorišče?

Imetniki vstopnic »parter 1« bodo na prizorišče lahko vstopili s Čevljarske ulice oz. Trga Brolo, imetniki vstopnic »parter 2« bodo na prizorišče lahko vstopili s Kidričeve ulice (čisto na dnu si lahko ogledate skico).

Kdaj se bo koncert pričel?

Približno ob 20.40 bosta obiskovalce na odru pozdravila jutranja voditelja Suzana Srdić in Nejc Špeh. Nastop skupine Queen Real Tribute s 55-članskim simfoničnim orkestrom se bo pričel ob 21.00. Zaradi predvidene velike gneče poslušalcem priporočamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno.

Kje lahko obiskovalci parkirajo?

Na dan koncerta bo po 19. uri mogoče brezplačno parkirati v garaži Planeta Koper (zapornice bodo dvignjene vse do 2. ure zjutraj), prosto parkiranje bo mogoče tudi na parkirišču Park Centra. Prav tako bodo obiskovalcem po 19. uri brezplačno na voljo parkirišča pri banki, ob stadionu, na Ukmarjevem trgu in parkirišče »za Barko«.

Kako bo na koncertu poskrbljeno za invalidne osebe?

Invalidne osebe imajo na koncert prost vstop, zanje bo namenjen prav poseben prostor v bližini odra. Točno usmeritev bo podalo osebje na vhodu.

Bo na koncertu poskrbljeno za gostinsko ponudbo?

Seveda, na koncertu bo na voljo več mest, kjer si bodo lahko obiskovalci naročili pijačo, poskrbljeno pa bo tudi za lačne. 

Kako bo urejen dostop do lekarne?

Kot vedno, bomo tudi tokrat omogočili prosti prehod do lekarne, in sicer s Kidričeve ulice. 

Kam se gredo lahko obiskovalci zabavati po Caprisovem koncertu?

Po koncertu se bo odvil uradni after party v Generation Baru (Zeleni park).

Kako bo na koncertu poskrbljeno za varnost?

Seveda varnosti vedno posvečamo veliko pozornosti in tako bo tudi letos. Na prizorišču bo ves čas prisotno večje število varnostnikov. Zaradi zagotavljanja varnosti vseh obiskovalcev vljudno prosimo, da obiskovalci upoštevajo navodila organizatorja o pravočasnem prihodu in varnostnih omejitvah. 

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno