• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PIRAN  12:23
z vami // Žiga Rustja   
v oddaji // Obalne štorije
vrti se // FRIENDS   avtor // AURA DIONE FEAT. ROCK MAFIA
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

NAVODILA za obiskovalce Caprisovega koncerta 2016

Pomembne informacije za obiskovalce Caprisovega koncerta!

Koncert se bo pričel nekaj minut po 17. uri. Zaradi predvidene velike gneče poslušalcem priporočamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno. Obiskovalci boste na trg lahko vstopili pri trgovini (dostop s Čevljarske ulice ali Trga Brolo) in pri lekarni (dostop s Kidričeve). Seveda bo ves čas urejen prosti dostop do lekarne.

Za invalide bo rezervirano mesto pred odrom. Invalidi imajo brezplačni vstop. Brezplačno pridejo na trg tudi otroci do 12. leta starosti (v spremstvu staršev).

Obiskovalcem bodo v Kopru na voljo številna brezplačna parkirna mesta. Prosimo vas, da svoja vozila parkirate na za to namenjenih površinah. Od 17.00 bo mogoče BREZPLAČNO parkiranje na vseh parkiriščih Park & Drive, na peščenem parkirišču za tržnico, na parkirišču ob stadionu, na železniški postaji... V noči iz petka na soboto bo mogoče parkirati pred Supernovo (zapornice bodo ostale dvignjene); V noči iz petka na soboto bo mogoče parkirati tudi v garaži Planeta Tuš. V Disco Planetu Tuš bo sicer potekal tudi uradni after party koncerta.
Nastop prve glasbene skupine se bo odvil malo po 17. uri.

Zaključek dogodka je predviden za 2. uro zjutraj.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno