• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
ŠALARA  19:42
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // LOSE CONTROL   avtor // MATT SIMONS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Pomembne informacije za obiskovalce Caprisovega koncerta!


PROGRAM:

Nastop prve glasbene skupine se bo odvil malo po 17. uri, zaključek dogodka pa je predviden ob 1.30. Nastop skupine Plavi Orkestar bo v celoti sneman za potrebe prvega albuma skupine, posnetega v živo. Naslovljen bo "Everblue LIVE 2017". Vsi obiskovalci boste del tega enkratnega trenutka, zato bodite ob prepevanju zelo glasni! :) Med posameznimi glasbenimi točkami bo zaradi priprave naslednje skupine približno 10-15 minut premora. V tem času bo Caprisov d.j. predvajal mix uspešnic, ob katerih vam zagotovo ne bo dolgčas.

VHOD NA PRIZORIŠČE:

Koncert se bo pričel nekaj minut po 17. uri. Zaradi predvidene velike gneče poslušalcem priporočamo, da se na prizorišče odpravite pravočasno. Po izkušnjah iz preteklih let pride glavnina obiskovalcev na trg okrog 21. ure, zato se tedaj na vhodu nabere večje število ljudi. Letos tudi zaradi zagotavljanja dodatne varnosti zbranih na trgu svetujemo, da pridete na trg še pred 21. uro. Obiskovalci boste na prizorišče lahko vstopili pri trgovini (dostop s Čevljarske ulice ali Trga Brolo) in pri lekarni (dostop s Kidričeve). Seveda bo ves čas urejen prost dostop do lekarne.

VARNOST NA KONCERTU:

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh obiskovalcev vljudno prosimo, da obiskovalci upoštevate navodila organizatorja o pravočasnem prihodu in varnostnih omejitvah. Koncertno prizorišče bo pred odprtjem za obiskovalce temeljito pregledano s strani varnostne službe. Zaradi zagotavljanja varnosti na prizorišče ne bo dovoljeno vnašati večjih nahrbtnikov in torb. Na prizorišče ni dovoljen vnos orožja (nobene vrste), nožev, dronov ali drugih elektronsko vodenih naprav in stekla.

VSTOP ZA INVALIDE IN OTROKE:

Za invalide bo rezervirano mesto pred odrom. Invalidi imajo brezplačen vstop. Brezplačno pridejo na trg tudi otroci do 12. leta starosti (v spremstvu staršev).

BREZPLAČNO PARKIRANJE:


Obiskovalcem bodo v Kopru na voljo številna brezplačna parkirna mesta. Prosimo vas, da svoja vozila parkirate na za to namenjenih površinah. Od 17.00 bo mogoče BREZPLAČNO parkiranje na vseh parkiriščih Park & Drive, na peščenem parkirišču za tržnico, na parkirišču ob stadionu, na železniški postaji ... V noči s petka na soboto bo mogoče parkirati pred Supernovo (zapornice bodo ostale dvignjene).

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno