• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
DEKANI  10:12
vrti se // NOT FAIR   avtor // LILY ALLEN
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Radio Capris V ŽIVO s Fantazime v Čudolandiji

Radio Capris je tudi v letošnjem prazničnem obdobju najbolj veseli radio daleč naokoli. Naš studio smo namreč za dober mesec preselili na Fantazimo v Čudolandiji. Vsak dan se lahko z nami družite v praznični hiški, ki se letos nahaja tik ob drsališču (ob stavbi koprske kapitanije). Obljubljamo veliko zanimivega dogajanja, posebnih gostov in različnih presenečenj. Posebej veseli in ponosni smo, da se nam je na terenu letos pridružil tudi Porsche Koper.

Caprisovci iz Fantazime v Čudolandiji program oddajamo vsak delovnik od 14.00 do 20.00, ob petkih celo do 22.00, ob sobotah in nedeljah pa prav ves dan (do poznega večera). Rdeča nit letošnjega prazničnega dogajanja na Caprisu pa je tudi letos seveda dobrodelnost. Že četrto leto zapored smo za mesec dni odprli Hladilnik toplega srca. Z vašo pomočjo in pomočjo Studia Gorenje Koper bomo tako lepšali letošnje praznike otrokom z Obale, ki živijo v hudem pomanjkanju.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno