• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PORTOROŽ  22:50
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // THIS GIRL   avtor // KUNGS & COOKIN' ON 3 BURNERS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Radio Capris zaposluje

Ekipa Radia Capris v svoje vrste vabi sodelavce za delovno mesto: 

1. DELO V ADMINISTRACIJI: sprejemanje in arhiviranje dokumentacije, izdaja računov, priprava ponudb in skrb za njihovo realizacijo, stik s poslovnimi partnerji, iskanje potencialnih novih oglaševalcev in prodaja oglasnega prostora.

Na najbolj poslušanem radiu na Obali ves čas skrbimo za razvoj naše blagovne znamke in k sodelovanju vabimo osebo za pomoč v administraciji. Izkušnje na področju trženja niso nujne, so pa zaželjene. Od kandidata se pričakuje komunikacijske sposobnosti, vestnost in doslednost pri delu, visoko stopnjo samoiniciativnosti, samostojnosti in kreativnosti ter timsko naravnanost in prilagodljivost. Nudimo delo v kreativnem delovnem okolju, redno zaposlitev za določen čas enega leta, z možnostjo prehoda v nedoločen čas in dodatno finančno stimulacijo na podlagi doseženih rezultatov.

2. POMOČNIK PRI NAČRTOVANJU IN IZVEDBI PROJEKTOV: načrtovanje projektov, koordinacija aktivnosti, nadzor.

Iščemo tudi osebo, ki obožuje nove izzive, verjame v timsko delo, ima smisel za motiviranost in odgovornost. To delo obsega načrtovanje in delno izvedbo programskih in terenskih projektov radia, komuniciranje z zaposlenimi in poslovnimi partnerji, koordinacijo aktivnosti in druga dela in naloge po navodilu nadrejenega. Od kandidata se pričakuje organizacijske in komunikacijske sposobnosti, vestnost in doslednost pri delu, visoko stopnjo samoiniciativnosti, samostojnosti in kreativnosti ter timsko naravnanost in prilagodljivost. Nudimo delo v kreativnem delovnem okolju in možnost dela preko s.p., d.o.o. ali študentske napotnice.

Prijavo z življenjepisom in dopisom, na katero delovno mesto se nanaša prijava, pošljite na delo@radiocapris.si.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno