• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
MATERIJA  19:30
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // WHAT A MAN GOTTA DO   avtor // JONAS BROTHERS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Veliki koncert za Krisa

Kris je dobil prvo zmago. Njegova družina in Palčica pomagalčica želijo, da ta zgodba zdaj pomaga pričarati nasmehe tudi na obraze drgih otrok - drugih "Krisov", ki potrebujejo našo pomoč. Že napovedani ponedeljkov koncert bo tako namenjen Krisovim prijateljem!

Za Krisove prijatelje se bodo na velikem koncertnem odru v domačem Kopru združili slovenski glasbeniki. Veliki dobrodelni koncert, ki bo tudi nekakšno praznovanje prve Krisove zmage bo v ponedeljek, 7. oktobra, ob 19. uri v dvorani Osnovne šole Koper. Nastopili bodo Jan Plestenjak, Lea Sirk, Žiga Rustja, Challe Salle, Nina Pušlar, Rudi Bučar, Drill, Slavko Ivančić, Manca Špik, Kvatropirci, Easy, Anika Horvat in Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič. Organizatorji, glasbeniki, ozvočevalci in vsi, ki sodelujejo pri koncertu se v celoti odpovedujejo honorarju, celoten izkupiček od prodanih vstopnic pa bo namenjen Palčici pomagalčici, ki bo poskrbela, da bodo vsa sredstva prišla točno tja, kamor so namenjena - do Krisovih prijateljev, ki nujno potrebujejo sredstva za zdravljenje!

Vstopnice so že na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih!

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno