• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
VANGANEL  14:23
v oddaji // Vikend
vrti se // IRIS (TRA LE TUE POESIE)   avtor // BIAGIO ANTONACCI
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Poslušaš in pobereš svojo vinjeto! Vsak dan!

Vaši najbolj priljubljeni "hiti za Obalo" se spreminjajo v "VINJETA HITE". Kaj to pomeni? To pomeni, da vam poslušanje hitov prinese celoletno vinjeto, ki jo častita Radio Capris in Kia Benčič!

*** NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA ***

 

 

 

 

Nimamo ene. Nimamo dveh. Niti treh. Vinjet je res veliko!

Kaj je vaša naloga?

Samo to, da še naprej tako zvesto poslušate Radio Capris. Ko se odvrtijo trije izbrani »Vinjeta hiti« (ki so napovedani v radijskem programu) nam pošljite sms sporočilo na 031 533 288, dopišite pa svoje podatke (ime, priimek in kraj bivanja). Med prejetimi sms sporočili voditelj večkrat izžreba nekoga, ga pokliče v radijski program in mu podeli brezplačno celoletno vinjeto.

In to se dogaja prav vsak dan!

POZOR! »Vinjeta hiti« se lahko odvrtijo kadarkoli. Tako na poti v službo, kot medtem, ko pijete prvo jutranjo kavo, ali se popoldan odpravljate na fitnes. Prepričani smo, da jih ne boste zgrešili!

Še nikoli ni bilo tako preprosto! In da ne bo pomote: ne gre za eno od mnogih »fejk nagradnih iger«, s katerimi vas zasipavajo na socialnih omrežjih. Na Radiu Capris imamo brezplačnih vinjet res veliko in za sodelovanje ni potrebno nič »lajkati«, niti »deliti«, še manj pa plačevati dragih sms sporočil.

Samo poslušaš in že sodeluješ!

»Vinjeta hite« omogoča KIA BENČIČ: največji Kia prodajni salon v Obalno-kraški regiji. Nahajajo se na Ulici 15. maja 10b v Kopru.

Preveri pravila in pogoje sodelovanja.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno