• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PLAVJE  04:54
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // UNDER PRESSURE   avtor // QUEEN
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

1, 2, 3 GREMO! na Istrski maraton

V nedeljo, 10. februarja, je v sklopu projekta 1, 2, 3, GREMO! v telovadnici Osnovne šole Koper potekal brezplačni vseslovenski test telesne pripravljenosti. Sodelujoči se bodo s celovitim programom v 11 tednih pripravljali na HOFER rekreativni tek v okviru Istrskega maratona. Osebnemu trenerju Janu Kovačiču in motivatorju Marku Potrču se je letos pridružila še prehranska strokovnjakinja Mojca Cepuš, ki nam je povedala, komu je projekt namenjen:

Kot še dodaja Cepuševa, si lahko kdorkoli na spletni strani 123gremo.si ustvari svoj profil, s pomočjo katerega lahko vsak dan spremlja svoj napredek, dostopa do brezplačnih nasvetov in beleži opravljene naloge. V letošnjem letu so pripravili tudi nekaj novosti:

Pretečeni kilometri na 10 kilometrov dolgem HOFER rekreativnem teku Istrskega maratona se bodo pretvorili v sredstva za dober namen.

V letu 2018 so podporniki projekta premagali 41.609 kilometrov in za otroke pod okriljem Botrstvo v Sloveniji pritekli 4.160,90 evra.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno