• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
BERTOKI  18:48
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // MEANT TO BE   avtor // BEBE REXHA
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Avtobusni voznik s telefonom v roki: družba Arriva poziva očividca, naj prijavi kršitev

Uporabnik Facebook strani prometnega servisa našega radia Promet za Obalo je v ponedeljek opozoril na mladega voznika koprskega avtobusnega mestnega prometa, ki večkrat na dan prevozi pot s telefonom v roki. Kot sporoča, ne gre za izjemo, temveč za konstantno ukvarjanje s telefonom – ene in iste osebe. Vnela se je burna razprava, v kateri so podobna opažanja zapisali tudi nekateri drugi uporabniki.

Telefoni prepovedani, a vsake kršitve nimajo dokumentirane

Odgovore smo poiskali v družbi Arriva Dolenjska in Primorska, kjer so zatrdili, da je uporaba mobilnih telefonov med vožnjo v njihovem podjetju strogo prepovedana. A kot so dodali, vsake kršitve na žalost nimajo dokumentirane. Zato predlagajo, da se ob grobih kršitvah pravil obvesti policijo, ki lahko tudi takoj ukrepa. Vsako tovrstno prijavo obravnavajo skrajno resno, zato očividca prosijo, da jim posreduje več informacij o konkretnem dogodku, saj lahko le tako določijo voznika, ki je takrat vozil, in ukrepajo. Več informacij lahko očividec poda na telefonski številki 01 5471 180 ali preko spletne pošte info@arriva.si.

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno