• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
VANGANEL  20:13
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // MEMORIES   avtor // MAROON 5
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Zaradi snemanja TV oddaj deloma zaprt Titov trg ter kopališče

Prihodnji teden bo na koprskem mestnem kopališču in na Titovem trgu potekalo snemanje poletne razvedrilne oddaje nacionalne televizije. Začelo se bo v ponedeljek, 25. junija, in trajalo do 5. julija. Mestna občina Koper obvešča vse občane, da bosta v tem času Titov trg in mestno kopališče deloma ali popolnoma zaprta. Kopališče bo zaprto ta ponedeljek med 14. do 23. uro. Od 26. junija do 5. julija bo do 19. ure deloma zaprt Titov trg, popolnoma zaprt pa bo v omenjenem terminu med 20. in 23. uro. V oddajah se bodo sicer srečevali različni slovenski kraji, tekmovali bodo v raznovrstnih duhovitih vodnih in kopnih igrah ter v poznavanju svojih krajev. Med sodelujočimi ekipami je tudi ekipa Mestne občine Koper, njeni člani pa so predstavniki nekaterih primorskih družb, institucij in društev.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno