• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
SMOKVICA  19:42
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // LOSE CONTROL   avtor // MATT SIMONS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Iz pitnikov v Piranu spet teče voda

Občina Piran je na pobudo Pirančank in Pirančanov uredila dva dotrajana pitnika v mestu, in sicer na Prvomajskem in Tartinijevem trgu. Za poseg je Občina Piran pridobila soglasje Zavoda za varovanje kulturne dediščine, dela sta izvedla Rižanski vodovod, d. o. o in podjetje Inštalgradnja, Dušan Regent, s. p.


Občanke in občani ter obiskovalke in obiskovalci mesta se tako lahko znova osvežijo in odžejajo s tekočo pitno vodo na obeh trgih. Tekoča pitna voda je sicer na voljo še na Zelenjavnem trgu, Rozmanovi ulici in pešpoti ob garažni hiši Arze v Piranu, na parkirišču nasproti krajevne skupnosti in ob spomeniku na Belem Križu, v parku Sv. Lucija, na tržnici in otroškem igrišču v Luciji, na razgledišču nad Strunjanom, v središču Strunjana in v urejenem središču v Sv. Petru.

Foto: Piran.si

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno