• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
POMJAN  10:23
z vami // Žiga Rustja   
v oddaji // Ob delu z Žigo
vrti se // SILVIA   avtor // MAGNIFICO
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Jutri bo v Koper priplula še zadnja potniška ladja v tej sezoni

Riviera s 1200 potniki in 800 člani posadke bo sklenila letošnjo sezono potniških ladij v Kopru. Letos se je tako ob potniški terminal privezalo kar 49 ladij za križarjenje, so nam sporočili z Mestne občine Koper. Več pa Vlado Krivec:

 

 

Tekst: Po številu potnikov bo sicer letošnja sezona zelo podobna lanski, spodbudna pa je nadaljnja rast deleža najprestižnejših gostov, ki običajno plujejo na manjših ladjah. Tudi letos angleško govoreči turisti predstavljajo približno 80 odstotkov vseh potnikov, vseh narodnosti pa je skoraj 100. Odlični so tudi obeti za naslednjo sezono, ko pričakujejo kar 64 prihodov oziroma 30-odstotno povečanje v primerjavi z letošnjo. Prva načrtovana ladja naj bi priplula že 7. marca, zadnja pa 7. decembra. Pričakovati je skoraj 70 tisoč potnikov, v septembru pa se bodo v istem dnevu privezale kar tri ladje.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno