• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
NOŽED  11:25
z vami // Žiga Rustja   
v oddaji // Obalne štorije
vrti se // STAY (FARAWAY, SO CLOSE!)   avtor // U2
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Kljub ustavitvi postopka izredne odpovedi Jovičiću zaposleni še vedno kritični do vodstva Luke

Postopek izredne odpovedi Mladenu Jovičiću je ustavljen, sprožena bo tožba o ničnosti pogodbe o njegovi zaposlitvi na mestu skladiščnika. Kot je danes povedal novi predsednik uprave Luke Koper Dimitrij Zadel, bo Jovičić zaposlen, dokler ne odloči sodišče. Kljub temu zaposleni ne umirjajo tonov. Na današnji tiskovni konferenci sindikata žerjavistov, sveta delavcev in predstavnikov delavcev v nadzornem svetu so namreč poudarili, da bodo zaposleni šli do konca:

... je povedal predsednik sveta delavcev v Luki Koper Mirko Slosar, ki dodaja, da imajo pri tem široko podporo iz podjetij in sindikatov tako iz Slovenije kot tujine:

V torek ob 15.00 bo pred vhodom v Luko Koper shod, ki ga pripravlja Civilna fronta Vstala Primorska – Vstani Slovenija. Po spletnih omrežjih pa je medtem zaokrožila peticija v podporo Mladenu Jovičiću. (ured./sta)

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno