• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
SEŽANA  02:14
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // ATTENTION   avtor // CHARLIE PUTH
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Knjižnica si po 35 letih zasluži posodobitev, zatrjuje direktor

V Osrednji knjižnici Srečka Vilharja v Kopru so se po 35 letih odločili za posodobitev in nekatere izboljšave. Kot je dejal direktor Ivan Markovič, so pri tem prisluhnili tudi željam večine uporabnikov. Največ pozornosti je zbudila selitev velike čitalnice z 42 mesti v manjšo na Verdijev, ki ima dober ducat mest in kjer je bila doslej časopisna čitalnica. Istočasno pa bodo mestno čitalnico prenesli nazaj v matično hišo:

 

 

Študentom in dijakom, ki terminu selitve v času pred izpiti nasprotujejo, pa Markovič odgovarja, da bi bila v času pred izpiti vsaka čitalnica premajhna, a to je po njegovem mnenju bolj stvar univerze kot splošne knjižnice. Preureditev in selitev bosta tako trajali do 11. junija, v tem času bo knjižnica odprta, izjema bo študijska soba in izposoja določenih gradiv. Investicija je sicer vredna okoli 10 tisoč evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno