• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
SEČA  13:19
z vami // Klara Beltram   
vrti se // I KNOW WHERE IT'S AT   avtor // ALL SAINTS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Kronoterm: z vizijo, znanjem in s skrbjo za okolje

V podjetju Kronoterm so pred kratkim predstavili novo črpalko ADAPT, tipa zrak - voda je ena najtišjih toplotnih črpalk na tržišču. Neslišna notranja enota ji omogoča, da je tišja od delovanja računalnika. Ne emitira nobenih zvokov, ne moti kolice in se zlije z njo. Njena izjeman učinkovitost in inteligento prilagajanje sta pripomogla k preboju na prvo mesto po sezonski učinkovitosti v Evropi (BAF lista).

"Vedeli smo, da zgolj evolucija ne bo dovolj zato smo znanje in zavedanje povezali z različnimi strokovnjaki, uporabniki, monterji, prevozniki, projektanti, arhitekti in serviserji, da bi našli točno to kar potrebujete v vašem domu," je pojasnil Bogdan Kronovšek, direktor podjetja Kronoterm.

Kot še dodaja boste z njihov toplotno črpalko v 15 letih privarčevali 26.000 EUR ali za nov družinski avto, če zdaj uporabljate kurilno olje, do 15.000 EUR ob zamenjavi zemeljskega plina, do 13.000 EUR ob zamenjavi peletne peči, do 14.000 EUR ob zamenjavi daljinskega ogrevanja ter do 32.000 EUR ob zamenjavi infra panelov. Nov varčen ogrevalni sistem kot toplotni vir uporablja energijo zunanjega zraka.

Posebno pozornost so namenili tudi skrbi za okolje, zato su uporabili okolju prijazne elemente, ki se prijetno zlijejo z okolico, in novo hladivo, ki je lažje razgradljivo in posledično zmanjša vpliv na toplogredne izpouste.  Novo zvočno izolirano ohišje v vseh pogojih in prostorih zagotavlja izredno tiho, skoraj neslišno delovanje, ki je 5-krat tišje od ostalih toplotnih črpalk na tržišču.

Enostavno upravljanja na daljavo tako, da toplotno črpačko z mobilno aplikacijo Coud.Kronoterm lahko spremljate vedno in povsod. Želeno temperaturo nastavite pred prihodom domov, se izgonete obiskom serviserjev, saj bodo večino napak odpravili na daljavo.

 

Več informacij: TUKAJ

Več fotografij: TUKAJ

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno