• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
DOBRAVA  00:09
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // TUESDAY   avtor // BURAK YETER
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Na Facebooku zaokrožile fotografije nvarnega psa, ki seje strah na Obali

Na družbenih omrežjih se širi objava s fotografijo psa, podobnega pitbullu, v kateri obalne prebivalce, zlasti tiste z območja Hrvatinov, Božičev in Fajtov, opozarjajo, da gre za izredno nevarnega psa, ki naj bi napadel že več psov, tudi ljudi. Za nekatere pse naj bi bilo srečanje z njim tudi usodno. Podoben primer trenutno obravnavajo koprski policisti, ni pa še jasno, ali gre za istega psa:

... je povedala Anita Leskovec s koprske policijske uprave. Po pisanju nekaterih medijev naj bi bil pes v objavi na socialnih omrežjih lastnici v preteklosti že odvzet, vendar naj bi ga ta nato ukradla v zavetišču. Na Marjetici Koper, ki upravlja Obalno zavetišče za živali, so nam potrdili, da so v aprilu na podlagi odločbe koprske veterinarske inšpekcije sprejeli v oskrbo psa pasme pitbull terier, ki mu je bil že prej dodeljen status nevarnega psa. Kot so zapisali v izjavi, je lastnica kljub njihovim opozorilom in nasprotovanju, samovoljno odpeljala psa iz zavetišča. V zvezi s tem so podali prijavo na Policijsko upravo Koper in pristojnim inšpekcijskim službam. Pes se vodi v registru kot ukraden.

 

Foto: Facebook

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno