• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
KOLOMBAN  20:29
v oddaji // Nora 90-ta
vrti se // WE LIKE TO PARTY!   avtor // VENGABOYS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Najsodobnejša samopostrežna ročna avtopralnica OMV

Odslej je na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika na voljo najsodobnejša samopostrežna ročna avtopralnica.Vsako pralno mesto je opremljeno s kar tremi rokami za pranje – s peno, krtačo in šamponom ter visokim tlakom, ki zagotavljajo najvišji sijaj.V OMV Slovenija vseskozi uvajajo nove tehnologije in skrbijo za nenehen razvoj dodatne ponudbe za goste njihovih bencinskih servisov. Na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika lahko sedaj njihovi gosti preizkusijo novo samopostrežno ročno avtopralnico, ki ponuja najnovejšo tehnologijo na področju ročnega pranja vozil. Novo pridobitev je predstavila tudi generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar:Nova ročna avtopralnica obsega dve pralni mesti, vsako od njiju pa je opremljeno z napredno tehnologijo, ki omogoča tristopenjsko pranje vozil. Prva roka, ki je opremljena z rdečo cevjo, poskrbi za nanos močne pene POWERFOAM za celotno površino vozila. Naslednji korak pri pranju je uporaba roke z zeleno cevjo z namenom odstranitve umazanije in pene. Proces pranja in poliranja se nadaljuje z ročko z rumeno cevjo, ki je opremljena s krtačo in šamponom za poliranje. Ta še dodatno pripomore pri odstranjevanju trdovratne umazanije. Uporabniki pranje zaključijo z roko z zeleno cevjo za visoki tlak, ki predstavlja zelo pomemben korak pri doseganju najvišjega sijaja. Skrivnost najvišje učinkovitosti se skriva v uporabi osmozne vode, ki ob sušenju vozila ne dopušča, da bi na površini ostale sledi posušenih vodnih kapljic.

Kljub napredni tehnologiji in visoki kakovosti nove samopostrežne ročne avtopralnice pa ostaja cena uporabe nespremenjena – za en žeton gostje odštejejo 2 evra, kar omogoča tri minute pranja vozila, ne glede na to, katero stopnjo pranja boste uporabili.

 

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno