• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PREM  18:55
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // TORN   avtor // NATALIE IMBRUGLIA
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Novoletni skoki v morje kljub dežju dobro obiskani

Deževno vreme ni pokvarilo vzdušja na tradicionalnih, že 14. novoletnih skokih v morje, ki jih v Portorožu vsako leto organizira Športno društvo Slovenc. Če je bilo tokrat sicer nekoliko manj radovednežev, ki so z obale spremljali prireditev, pa se je več sto pogumnežev tudi letos odločilo na poseben način obeležiti prehod v novo leto.

Rekordno število predprijav

Natančnega števila udeležencev organizatorji po začetku skokov še niso vedeli, saj je bila prijava mogoča še tik pred začetkom prireditve, a obeti so zelo dobri. Tako so bile predprijave rekordne, saj so jih našteli več kot 70 odstotkov več kot leto prej oz. je željo po udeležbi nakazalo kar 650 ljudi.

Strožji ukrepi po lanskem incidentu

Po lanski nevšečnosti, ko je pod težo gledalcev popustil eden od pomolov na centralni portoroški plaži, je bil dostop na sosednje pomole mogoč samo z akreditacijo, množica pogumnežev pa se v morje ni podala skupaj, pač pa v skupinah po sto, in to na vsakih deset minut. (ured./sta)

 

Slika je simbolična.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno