• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
NOVA VAS  02:20
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // ALANE   avtor // ROBIN SCHULZ & WES
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Poskrbite za tiho bivalno okolje

Dom ima veliko vlogo na počutje celotne družine.  Vedno več ljudi se zaveda kako pomembni so lastni trenutki miru in tišine. In v okolju, kjer živimo na dobro počutje vplivajo tudi dobri sosedski odnosi.


Spokojen dom, kjer se ustvarjajo spomini. Naj vas ne moti delovanje naprav, kot je toplotna črpalka. Preverite zdaj, kako tiha je toplotna črpalka Adapt.

Obdaja nas ogromno elektronskih naprav, ki proizvajajo različne zvoke. Ni hujšega od hrupa, ki se dogaja na sosedovem dvorišču. Eden najpogostejših virov je lahko preglasna toplotna črpalka. To je moteč zvok, ki nam še dolgo odmeva v glavi.

Ko se odločate za pomembno naložbo, kakršen je nakup toplotne črpalke, se moramo zavedati, da bo z nami naslednjih 15 do 20 let. In njena naloga je, da ne vzbuja nobene pozornosti. Zvoki toplotne črpalke se namreč zlijejo z ostalimi zvoki v hiši ali okolju.

Mnogo je motečih zvokov spremlja naš vsakdan. Toplotna črpalka ni eden izmed motečih faktorjev, saj je delovanje tišje od delovanja hladilnika.

 
V Sloveniji imamo absolutnega zmagovalca med toplotnimi črpalkami, ki so skoraj neslišne


Dolgo je veljalo pravilo, da so toplotne črpalke glasne, vse dokler tega predsodka ni opravila toplotna črpalka Adapt, ki so jo razvili v Kronotermu.  Adapt je prva toplotna v Evropi s skoraj neslišnim delovanjem in izjemno učinkovitostjo. Uporabniki pravijo, da ni glasnejša od delovanja hladilnika.

Specialisti za tihe toplotne črpalke

 
V Kronotermu so se odločili, da glasnost delovanja prepustijo lastnim strokovnjakom, ki so toplotno črpalko znali utišati. Tako niti vi niti vaš sosed ne bosta vedela, da Adapt tiho dela v ozadju. Ko nekdo posluša delovanje toplotne črpalke Adapt, je ravno tišina tista, ki najbolj navduši.Enostavno upravljanje toplotne črpalke preko telefona ali tablice. Preizkusite Cloud.Kronoterm še danes.

Občutek topline, v zvoku tišine

 
Za brezhibno delovanje toplotne črpalke so v Kronotermu uporabili velike visoko učinkovite ventilatorje s posebnimi bionično oblikovanimi lopaticami. Poleg teh k neverjetni tihosti pripomore tudi velika čelna površina, kar povzroča majhen tlačni padec, zato se za doseganje potrebnega pretoka ventilator vrti z nižjimi vrtljaji. In nenazadnje so poleg izjemno modernega izgleda in dovršenega ohišja za izdelavo uporabili materiale, ki vsrkajo hrup in vibracije kompresorja.
Tako zelo, da boste med spanjem slišali samo svoje misli. Kako – poglejte si video.

Ustvarjene za domače podnebne razmere


Uporabniki Kronotermu zaupajo zato, ker vedo, da je to slovensko družinsko podjetje z lastno proizvodnjo, organiziranim servisom, z dolgoletno tradicijo in izkušnjami, kjer  zelo dobro poznajo vaše potrebe. Vedo, da ste vsakodnevno obdani z mnogo glasovi, ki kratijo vaš mir, motijo tudi vas in vaše sosede. S toplotnimi črpalkami Kronoterm se bodo vaši sosedski odnosi kvečjemu samo še izboljšali.


Pred nakupom testirajte kako se Kronoterm toplotna črpalke Adapt poda na vašo zelenico. Enostavno preko aplikacije Kronoterm AR – prenesite si jo zdaj.


Če želite, da boste do kurilne sezone imeli nov varčen in predvsem tih ogrevalni sistem, je zdaj idealen čas, da se povežete s Kronoterm na info@kronoterm.com oz. jih pokličite na 03 703 16 20.

Več: KLIK

 

Komercialno vsebino pripravil:

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno