• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
BORŠT  06:45
z vami // Suzana Srdič   
v oddaji // Dobro jutro, Obala
vrti se // HIGH HOPES   avtor // PANIC AT THE DISCO
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Posledice neurja v Izoli bolj ali manj odstranjene, v sredo bo začel delovati vrtec Školjka

Posledice neurja, ki je v nedeljo zajelo Izolo, so praktično že odpravljene, življenje pa se počasi vrača v stare tirnice. V sredo bo začel znova delovati tudi vrtec Školjka, enota vrtca Mavrica. Ocene škode na občini še nimajo, bi pa lahko bila znana v začetku prihodnjega tedna. Škodo, ki je nastala v vrtcu, po navedbah ravnateljice Suzane Božič še ugotavljajo. Zahvala, da škoda ni bila še večja, gre po njeni oceni zaposlenim, njihovim družinskim članom in prijateljem ter gasilcem, ki so uspeli rešiti večino didaktičnih sredstev in opreme. Uničena pa so bila nekatera večja didaktična sredstva, ki jih bodo v Školjko začasno razporedili iz drugih enot vrtca, pozneje pa bodo iz zavarovalnine kupili nova.

Občani lahko sami brezplačno sanirajo škodo

Na občini občane, ki jim je neurje poškodovalo zasebno lastnino, še naprej obveščajo, naj se za prijavo škode obrnejo na agente zavarovalnice, pri kateri imajo zavarovano premoženje. Izolska komunala pa občane obvešča, da lahko pri njih brezplačno dobijo gradbeni reciklat, s katerim lahko sanirajo škodo na cestiščih in dvoriščih. Prevzamejo ga lahko v centru predelave gradbenih odpadkov. (ured./sta)

 

Foto: Igor Škof

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno