• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
OSP  10:39
vrti se // WE GOT LOVE   avtor // (PI) SIGALA & ELLA HENDERSON
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

S Tušem bo 500 otrok doživelo Havaje na Debelem rtiču

Tradiocionalno dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh, ki ga v podjetju Engrotuš izvajajo na Debelem Rtiču v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije, to leto izvajajo že 17-ič in beležijo novih 500 morskih otroških nasmehov oziroma v vseh teh telih uresničenih poletnih sanj več kot 8.600 otrok.S tem projektom si želijo pri Engrotušu podeliti nasmehe otrok iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije in jim omogočiti brezskrbne počitnice. Andraž Tuš direktor podjetja ob tej priložnosti ni skrival zadovoljstva:


Počitnice ob morju so mnogim nekaj običajnega, vendar kot izpostavi Vesna Mikuž, predsednica Rdečega križa Slovenije, je še vedno preveč takih, ki morje vidijo prvič....


Če so lani otroci poplesavali kot indijanci, pa so se letos odeli v barve Havajev. Njihovo letovanje bo izjemno pestro in polno aktivnosti. Za ta del skrbi Uroš Lavrič iz Zavoda Enostavno prijatelji, ki je pojasnil:


Organizatorji pa so poskrbeli tudi za prav posebno presenečenje. Otroke je s svojim nastopom navdušil reper Nipke in za naš mikrofon povedal:

Vsem nasmejanim otrokom pa je zaželel:


Na uvodnem srečanju je brezskrbne dni ob morju preživljajo 146 udeležencev iz Prekmurja, Štajerske in Koroške.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno