• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
MONTINJAN  19:40
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // LEARN TO LET GO   avtor // WELSHLY ARMS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Svetilnik v Piranu bo možno obiskati

Občina Piran in Samoupravna skupnost italijanske narodnosti Piran sta včeraj podpisali najemno pogodbo, s katero je občina upravljanje svetilnika na Punti za naslednjih pet let predala italijanski skupnosti. Ta se je zavezala, da bo svetilnik uporabljala za izvajanje kulturne in turistične dejavnosti, stolp in teraso pa bodo za obiskovalke in obiskovalce odprli že konec prihodnjega tedna.


Svetilnik na Punti je na območju piranske občine razglašen za kulturni spomenik. "Prepričan sem, da bo Samoupravna skupnost italijanske narodnosti Piran naš svetilnik upravljala brezhibno, da ga bo skrbno varovala in vsem omogočala preprost dostop do kulturne dediščine," je ob podpisu pogodbe dejal župan Občine Piran Peter Bossman.

Občina Piran je svetilnik predala v brezplačni najem, upravljavec pa bo poskrbel za plačilo obratovalnih stroškov in stroškov rednega vzdrževanja.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno