• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PRADE  18:53
poslušate // VEČER NA RADIU CAPRIS
vrti se // THIS GIRL   avtor // KUNGS & COOKIN' ON 3 BURNERS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

To soboto 10. Istrska pustna povorka v Kopru in s tem povezane zapore prometa

Pred vrati je jubilejni 10. Istrski karneval. Zaradi Istrske pustne povorke bodo v soboto v Kopru zapore prometa, od petka popoldne do sobote popoldne pa ne bo možno parkiranje na Ukmarjevem trgu in na delu parkirišča pred stadionom Bonifika.

Istrski karneval sodi med največje pustne prireditve v državi. V sklopu slednjega bo to soboto, 10. februarja, v Kopru že 10. Istrska pustna povorka.

Zaradi prireditve bodo v soboto, 10. februarja, med 10.45 in 14. uro za promet popolnoma zaprte naslednje ceste: Pristaniška ulica (od Prešernovega trga do Ukmarjevega trga), Vojkovo nabrežje (od sodišča do Pristaniške ulice), Ferrarska ulica (od sodišča do Ljubljanske ceste), Ljubljanska cesta (od Pristaniške ulice do turbo krožišča), Cesta Zore Perello-Godina, Piranska cesta (od tržnice do Pristaniške ulice). Zaradi zapore Pristaniške ulice, bosta za prevozna sredstva nedostopni tudi parkirišče pred trgovskim centrom Oviesse ter parkirna garaža, mestne ulice povezane z delom Pristaniške ulice od Prešernovega trga do Piranske ceste, Tomažičev trg, Kidričeva ulica ter z njo povezane mestne ulice, zato prebivalcem mestnega jedra, ki v navedenem času načrtujejo pot, na Mestni občini Koper svetujejo, da svoje avtomobile parkirajo na drugih razpoložljivih mestih.

V soboto med 10.45 in 17. uro bo tudi popolna zapora Pristaniške ulice od koprske tržnice do Ukmarjevega trga, prav tako ne bo možno parkiranje na Ukmarjevem trgu, in sicer od petka, 9. februarja, od 16. ure, do sobote, 10. februarja, do 19. ure in delu parkirišča pred stadionom Bonifika od petka, 9. februarja, od 16. ure do sobote, 10. februarja, do 16. ure.

 

Foto: Vojko Rotar

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno