• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
LABOR  12:50
z vami // Suzana Srdič   
vrti se // WANT TO WANT ME   avtor // JASON DERULO
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

V Kopru danes odpira vrata Pro Bono ambulanta

V Kopru danes odpira vrata tretja Pro Bono ambulanta v Sloveniji, ki bo delovala v pritličju Zdravstvenega doma v centru mesta. Ambulanto, ki bo sprejemala osebe brez osnovnega zdravstvenega zavarovanja, bo vodil upokojeni zdravnik Stanislav Mahne, za zdravstveno nego pa bo skrbela Vanja Kosmina Novak, sicer glavna medicinska sestra v koprskem ZD. Kot je izpostavila Kosmina Novakova, jo najbolj veseli dober odziv vseh, ki bodo sodelovali v ambulanti:

 

 

Na območju treh obalnih občin je po grobih ocenah vsaj 70 ljudi brez zdravstvenega zavarovanja, glede na to da je ambulanta prva na Primorskem, pa v ZD Koper pričakujejo, da jo bodo obiskali tudi ljudje iz drugih krajev južne Primorske. Ambulanta, v kateri bo prisotna tudi socialna delavka, bo odprta ob torkih med 13.00 in 17.00, po potrebi pa bodo urnik delovanja razširili.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno