• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
KOŠTABONA  04:48
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // PERDONO   avtor // TIZIANO FERRO
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

V Kopru izbrali Županovo olje in vino za leto 2019

V protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega so včeraj razglasili zmagovalce natečajev za Županovo vino in oljčno olje za leto 2019.

Zanimanje za natečaj za Županovo oljčno olje je bilo letos izjemno, saj se je nanj prijavilo kar 27 oljkarjev s 35 vzorci oljčnih olj, naziv pa je prejelo oljčno olje Janka Bočaja Stara Kortina Cuvée 2018.

... je povedal nagrajeni oljkar Janko Bočaj.

Za razliko od prejšnjih let, ko so med vini zmagovali predvsem refoški, je letos strokovno komisijo najbolj prepričala Malvazija Santomas letnika 2017.... je povedal oljkar Ludvik Glavina.

Poleg oljkarjev in vinarjev ter številnih uglednih gostov in vinske kraljice slovenske Istre Julije Jogan, se je dogodka udeležil tudi župan Mestne občine Koper Aleš Bržan, ki je pohvalil vse sodelujoče in dejal:

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno