• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
KNEŽAK  11:45
vrti se // FREESTYLER   avtor // BOMFUNK MC'S
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

V Kopru se je prvič sestal regijski Ekonomsko-socialni svet

V Kopru se danes na konstitutivni seji sestaja Ekonomsko-socialni svet regije, ki so ga na pobudo Konfederacije sindikatov KS-90 sicer ustanovili že pred več kot dvema letoma, a ni zaživel. Danes, na ustanovni seji, pa bodo začeli delati konkretno z vsebinami, je poudaril generalni sekretar KS-90 Peter Majcen:

V našem primeru gre za posebnost, je ob dejstvu, da Evropska unija gradi dejavnost na regijah, ki pri nas še niso ustanovljene, povedal direktor Primorske gospodarske zbornice Tomaž Može:

Prav ta različnost pa narekuje potrebo po poudarjanju posebnosti območja, ki se nahaja med dvema mejama in leži ob morju, a se nahaja v nezavidljivi poziciji, kar se zaposlovanja tiče, je dodal Peter Majcen:

Od vabljenih sta manjkala le dva župana, najprej pa so izvolili vodstvo organa. Ekonomsko socialni svet obalno-kraške regije bo prvo leto vodil koprski župan Boris Popovič, njegov namestnik bo podžupan Danijel Cep, sekretar pa Peter Majcen. Prav tako brez dodatnih pripomb je bil sprejet tudi pravilnik dela sveta.

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno