• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
HRASTOVLJE  00:58
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // CRAZY   avtor // SEAL
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Večer migrantskega filma odprli z dokumentarcem Odprto morje

V Kulturno izobraževalnem društvu Pina so nedavno pričeli z izvajanjem projekta Središče za medkulturni dialog, v sklopu katerega poteka več aktivnosti, med njimi tudi večeri migrantskih filmov. Te so odprli prav sinoči s filmom Odprto morje režiserja Gianfranca Rosija, ki je prejel nagrado zlati medved za najboljši film 66. izdaje filmskega festivala Berlinale. O samem projektu Središče za medkulturni dialog pa Mirna Buić iz Pine:

V sklopu projekta bodo izvedli tudi delavnice in pravno svetovanje priseljencem, ki živijo v Kopru ali širše. Naslednji filmski večer pa bo na sporedu 18. aprila v koprskem Circolu, ko bodo predvajali film Druga stran upanja.

Jamšek: 'Begunci iščejo občutek sprejetosti'

Sinočnjega dogodka se je udeležil tudi sodelavec Slovenske filantropije Primož Jamšek, ki je spregovoril o odnosu do migrantov, ki je pomemben pri delu z njimi:

Kot dodaja Jamšek, pri delu z begunci opaža, da nenehno iščejo prav občutek sprejetosti, že male stvari pa se jih dotaknejo veliko bolj, kot bi se lahko koga drugega.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno