• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
KOLOMBAN  03:03
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // UNDERDOG   avtor // ALICIA KEYS
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Brezplačne vstopnice za ogled filma Plastik fantastik

Radio Capris in Art kino Odeon predstavljata igrano-dokumentarni film Plastik fantastik. Film si bomo skupaj ogledali v četrtek, 5. decembra, ob 20.30 v Art Kinu Odeon v Izoli.

Brezplačne vstopnice za ogled filma si lahko prislužite s sodelovanjem v spletni nagradni igri ->
Odgovorite na nagradno vprašanje:

Ob kateri uri bo na sporedu film Plastik fantastik?

a) ob 20.30
b) ob 1.00
c) ob 5.00


Pravilni odgovor pošljite na naslov premiera@radiocapris.si in pripišite vaše podatke (ime, priimek in naslov).

Med vsemi prispelimi e-mail sporočili bomo izbrali 10 nagrajencev, ki bodo prejeli vsak po 2 brezplačni vstopnici za ogled filma Plastik Fantastik. 

Dobitnike vstopnic bomo o nagradi obvestili s povratnim e-mailom najkasneje do srede, 3. decembra.

Več o filmu:

Zgodba Uroša Robiča je pred slabe pol leta zaokrožila po slovenskih medjih in naletela na kar nekaj odziva. Študentski Prešernov nagrajenec in diplomiran inženir gozdarstva, ki po sili razmer trenutno sicer opravlja poklic smetarja, je zaradi svoje edinstvene situacije postal zanimiva tema pogovora o trenutni poziciji mladih, a ker se iz stvari vedno trudi črpati le najbolje, se je odločil, da želi to priložnost izkoristiti tudi za opozarjanje na mnoge nepravilnosti, ki jih je opazil tekom svojega dela, ki se tičejo vseh nas. Vsak med nami proizvaja smeti in naša dolžnost bi morala biti, da jih temu primerno tudi ločujemo. Film »Plastik Fantastik« gledalcem na humoren način razkriva tipične zmote glede celotne tematike odpadkov in odpira vprašanja, ki nas vsak dan spremljajo, a na njih vse prevečkrat pozabimo. Dokumentarec ne govori zgolj o smeteh in plastiki, temveč opozarja tudi na izgubljanje stika z naravo v času moderne tehnologije. Vse to želi Uroš raziskati v okviru svojega prvega filma in prikazati ozadje reciklaže in predelave plastične embalaže ter predvsem dolgoročni vpliv plastike na okolje.

 

Oglejte si tudi napovednik:

 

 

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno