• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
CETORE  12:06
vrti se // FROZEN   avtor // MADONNA
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 28. januar - nedelja, 3. februar

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

strelec
1. mesto: strelec

Osredotočite se na tisto, kar bi dejansko radi imeli in zbudite najpozitivnejši del svojega značaja: to je nalezljivi humor, s katerim osvajate mnoga srca! Odzivajte se na podlagi občutka, posebno ob novih ponudbah.
škorpijon
2. mesto: škorpijon

Ni vam potrebno tuhtati, saj ste očitno na pravi poti in potrebujete le še nekaj dokazil, ki prihajajo že v prvem delu tedna. Kasneje lahko vse skupaj le še dodelate in izboljšate.
vodnar
3. mesto: vodnar

Marsikaj vam gre od rok, zato si lahko zastavite nekaj več. V marsikaterem besednem dvoboju boste izšli kot zmagovalec, kar se vam sicer zdi kot Pirova zmaga, toda prav kmalu boste ugotovili, da gre za pomemben korak naprej.
kozorog
4. mesto: kozorog

Z mnogimi boste našli skupni jezik, vsekakor pa pod pogojem, če boste tudi sami pazljivo prisluhnili. Odločite se glede poti, saj imate pred seboj več različnih možnosti in med njimi je vsekakor nekaj, kar naj bi vas še posebno osrečilo.
tehtnica
5. mesto: tehtnica

Končno se spet prebuja vaša domišljija in morda bo zabavneje, kot ste pričakovali, saj se vam obeta nekoliko nenavadno srečanje ali druženje. Sredi tedna bo še posebno dinamično, kar vam tokrat vsekakor ustreza.
oven
6. mesto: oven

V službi bi morali popaziti, kaj boste razkrili in česar ne. Le tako boste lahko mirni. Ljubezen prinaša nekaj senc, katerih se lahko otresete le s časom, zato se osredotočite na tisto najpozitivnejše, kar imate.
lev
7. mesto: lev

Nikar se ne zapletajte v nekaj, kar še vedno zbuja dvome. Raje se posvetite izboljšanju odnosov z mlajšimi, ter pridobivanju novih znanj, ki vam lahko še kako koristijo.
dvojčka
8. mesto: dvojčka

Vaše počutje bo najprej dokaj dobro, dan za dnem pa pričakujte nekaj sitnosti in sicer zaradi zadev, ki naj bi jih že rešili. Le počasi se daleč pride! Poskrbite zase in za zdravje, vsekakor se več razvajajte!
rak
9. mesto: rak

Obremenjujejo vas tisti, ki vas nikakor ne morejo ali nočejo razumeti. V resnici bi radi prehitevali, kar je povsem nepotrebno in ni v skladu z vašo pravo naravo.
devica
10. mesto: devica

V ospredju so neuresničene želje, saj se vam nekako zdi, da se vam marsikaj izmika. To je le trenutno stanje, zato bodite pozitivneje naravnani. Prvi februarski konec tedna vsekakor prinaša olajšanje.
ribi
11. mesto: ribi

Popazite na zdravje, saj so možne težave ob padcu odpornosti. Varujte svoj mir, posebno v delovnem krogu. Poskusite na vsak način vzpostaviti ravnovesje, da ne bo trpelo ne poslovno, ne zasebno področje.
bik
12. mesto: bik

Nekaj je napornejše, kot ste pričakovali, saj ste že ob začetku tedna preutrujeni. Slabšemu počutju botrujejo novosti, ki prihajajo tik pred zdajci, vi pa kot ponavadi potrebujete več časa, da bi se na vse skupaj privadili.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno