• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
ŠEMBIJE  17:57
z vami // Klara Beltram   
v oddaji // Na poti domov
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 11. december - nedelja, 17. december

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

tehtnica
1. mesto: tehtnica

Še en decembrski teden preživljate v dobri družbi in ob vsaj eni izpolnjeni želji, ki vam vrača širok nasmeh! Končno se boste naučili postaviti prioritete, ter si, posebno sredi tedna, določiti, kam vas dejansko vleče.
strelec
2. mesto: strelec

V ospredju so prijetne vibracije. Nekako ste že komaj čakali na tak teden, v katerem bo vaše srce zadovoljno. Le v ponedeljke poskrbite za nujne delovne obveznosti, potem prihaja na vrsto nekaj zanimivejšega!
škorpijon
3. mesto: škorpijon

Nahajate se v skupini vodilnih znakov. Tokrat se preprosto manj obremenjujete s stvarmi, ki niso vredne omembe in preprosto uživate! Velja še zlasti za nepozaben konec tedna!
devica
4. mesto: devica

Prijetno vam bo, tako ob aktivnem začetku, kot ob še zanimivejšem koncu tedna, ko boste odpravili še zadnje obveznosti in sprejeli možnost za nekoliko nenavadno srečanje.
lev
5. mesto: lev

Tako doma, kot s partnerjem in med prijatelji boste kar zablesteli z duhovitimi pripombami. Nekako kar sami dvigujete svoje razpoloženje in ustvarjate sijajno ozračje! Od srede dalje sledi še nekaj ljubezenskih novosti.
rak
6. mesto: rak

Znašli se boste pred zanimivo dilemo in tokrat dokazali, da ste v takih situacijah pravzaprav najmočnejši, saj se preprosto morate opredeliti, brez zanašanja na druge. Drugi del tedna bo zaznamovalo zanimivo potovanje ali srečanje.
vodnar
7. mesto: vodnar

Osredotočite se na nekaj nujnih obveznosti, potem bo ostalo še nekaj časa za krajše potovanje in priljubljeni konjiček. Čas med torkom in četrtkom bo zanimiv za druženja, ter za zbiranje informacij o cilju, ki je še vedno v vaših mislih, tako na poslovnem, kot na zasebnem področju.
oven
8. mesto: oven

Nekaj se ne ujema s pričakovanji ali pa boste preprosto zmedeni ob srečanju, ki vam bo pustilo mešana čustva. Po naravi ste iznajdljivi, toda tokrat vsemu skupaj botruje tudi utrujenost. Storite več zase, razvajajte se.
kozorog
9. mesto: kozorog

Ostalo vam je še nekaj nujnih obveznosti, zato delajte v hitrejšem tempu. Vsekakor bi morali popaziti na zdravje, posebno na prehrano. V drugi polovici tedna si poiščite zaveznike, ki vam še lahko pomagajo in marsikaj olajšajo.
bik
10. mesto: bik

Preveč se zanašate na tiste, ki gledajo le svojo pot. Tudi sami ste, resnici na ljubo, kar pogosto taki. Tokrat se poskusite izogniti prevelikim pričakovanjem in posledično razočaranjem. Od petka sledijo ljubezenska presenečenja.
dvojčka
11. mesto: dvojčka

Še en teden v znamenju preizkušenj. Komunikacija bo obtičala v slepi ulici. To pomeni le potrebo po tem, da se ne izpostavljate preveč medtem, ko ostali še niso pripravljeni. Izkoristite pa ugoden trenutek sredi tedna, ko se boste uspešneje predstavili.
ribi
12. mesto: ribi

Nimate dovolj energije, kar vas že pošteno iztirja! V zasebnih odnosih se izogibajte negativnim čustvom, temveč poskusite ostati prisebni. Od četrtkovega popoldneva se bodo zadeve obrnile v vašo prid.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno