• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
HRASTOVLJE  08:16
z vami // Žiga Rustja   
v oddaji // Dobro jutro, Obala
vrti se // DANCING IN THE MOONLIGHT   avtor // TOPLOADER
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 19. marec - nedelja, 25. marec

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

oven
1. mesto: oven

Tokratne vibracije so vsekakor ene najgodnejših od začetka leta! Izkazali se boste, pokazali nepremagljivo ambicioznost! Na srčnem področju lahko izbirate, nagonsko pa se odločate za možnost, ki vam bo najbolj pisana na kožo. Nikamor ne hitite, kar je že izredno velik plus!
bik
2. mesto: bik

Imate veliko energije in potrebujete le nekaj informacij, ki vam pomagajo prispeti do samega vrha. Tokrat nikar ne čakajte, saj je treba ujeti ta izredno pozitiven val, ob katerem na najboljši možni način vstopate v pomlad!
dvojčka
3. mesto: dvojčka

Še vedno lahko uredite nekaj, kar se je morda zavleklo. Zagotovo čutite in veste, da boste nazadnje vendarle uspešni. Premor sredi tedna bo pravzaprav dobrodošel, saj si boste hitro ubrali pravo taktiko!
ribi
4. mesto: ribi

Doma se boste počutili utesnjeni in tudi od partnerja zahtevate več pozornosti. Sami si boste poiskali nekaj, kar vas prebuja! Sreda in četrtek sta vsekakor dneva za ljubezen in prijateljske stike, ter za obujanje dejavnosti, ki vas še kako zanima!
kozorog
5. mesto: kozorog

Našli boste neko zlato sredino in teden bo zao dokaj uspešen. Posebno od torka, ko boste izvedeli nekaj, kar vas pomirja. Popazite le glede družinskega vprašanja, kjer še ni izrečena zadnja beseda, radi bi bi vse zaključili sami in brez pomoči, kar je praktično nemogoče.
devica
6. mesto: devica

Ne bodite zadržani, saj boste dobili zeleno luč, tako v ljubezni, kot ob pomembnem pogajanju. Več poguma, pa bo! Izkoristite najugodnejši čas, med torkom in četrtkom, ko bo energija zagotovo na višku!
lev
7. mesto: lev

Preveč zapletate glede nečesa, kar je dokaj jasno. Čim prej zapustite tako neplodno taktiko in nadaljujte sproščeno! Med sredo in petkom boste nekako na trnih tudi zaradi nedorečenosti na srčnem področju, toda rešilo se bo hitreje, kot upate in spet boste nasmejani.
vodnar
8. mesto: vodnar

Počasi se boste dvignili, sicer pa bi morali še paziti s tistimi, ki so verbalno izredno spretni. Zastavite si svoj cilj in od njega ne odstopajte. Zadeve lahko uredite tudi brez pomoči ali napotkov, ki niso v skladu z vašimi željami. Popazite na še vedno šibko zdravje.
rak
9. mesto: rak

Nekaj se vam uresničuje počasneje, kot ste upali in še enkrat vas preveč obremenjuje dejstvo, da morate čakati! Od srede sicer sledijo boljše novice, ki jih morda ne boste takoj prepoznali, toda pomembno je, da ne sedite križem rok!
strelec
10. mesto: strelec

Doma boste nepotrpežljivi, saj se vam zdi, da ste si prevzeli preveč nalog. Poskusite se sprostiti, najbolje ob novi obliki rekeracije. Storiti morate več zase, zato si čimprej organizirajte vsaj krajše potovanje ali srečanje, ki vam bo ogrelo srce.
škorpijon
11. mesto: škorpijon

Spet ste preveč pristranski in zaprti za vse nasvete ali napotke, ki pa jih, po drugi strani, tako radi delite! Poskusite najti ravnovesje, ter si nabrati več energije. Sredi tedna pazljivo ob sodelovanjih z nasprotnim spolom.
tehtnica
12. mesto: tehtnica

Znašli se boste v situaciji, ko vam bo morda zmanjkalo besed. To vam bo vsekakor v poduk, da se naslednjič bolje pripravite. Od petka pa lahko kočno obrnete novi list. Vmes pa si poiščite nekoga, ki vam lahko še pomaga.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno