• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
TRSEK  07:08
z vami // Suzana Srdič   
v oddaji // Dobro jutro, Obala
vrti se // THUNDERCLOUDS   avtor // (PI) LSD
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 21. januar - nedelja, 27. januar

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

devica
1. mesto: devica

Nekaj vas bo prebudilo in komaj čakate, da preidete k dejanjem. Tokrat vas ne ustavi niti nekaj, kar se dogaja v službi in na kar ne morete vplivati. Nekako ugibate pravo rešitev!
rak
2. mesto: rak

Imate vsaj eno priložnost za pogovor, ki bo potekal tako, kot vam ugaja. Umirite se in nikar ne zahtevajte vsega naenkrat. Do marsičesa boste prišli le postopoma.
dvojčka
3. mesto: dvojčka

Izredno zaposleni boste, v nenehnem hitenju in naglici. To vam vsekakor ustreza, saj lahko dobite kaj konkretnega. Na ljubezenskem vidiku boste prav tako zagledali nekaj zanimivega!
tehtnica
4. mesto: tehtnica

Zlahka boste prešli na nekaj novega in še sami boste presenečeni nad tem, kako je do vsega skupaj prišlo naravno in spontano. Do nekega srečanja prihaja v zanimivih okoliščinah, ugotavljate, da se lahko še marsikaj naučite!
lev
5. mesto: lev

Ne morete se prepričati, da bi se lotili nečesa, kar je še vedno kamen spotike. Srce bo močnejše od razuma! Včasih si je sicer tudi treba prepustiti in s časom ugotoviti, kaj vam je namenjeno.
oven
6. mesto: oven

Tokrat boste prijetno vznemirjeni, saj ste na pragu obetavnega srečanja ali krajšega potovanja, s katerega se vračate kot prerojeni! Po tem dogodku se lotite še nujne reorganizacije glede vaše kariere.
strelec
7. mesto: strelec

Iščete nekaj več, posebno v ljubezni. Razen strasti pa ni nekih bistvenih novosti, zato sprejmite tisto, kar lahko in se ne pritožujte zaman. Le počasi lahko ugotovite, kaj se še vedno lahko popravi in doreče.
vodnar
8. mesto: vodnar

Znašli se boste pred zanimivo dilemo: potovati, da ali ne? Preverite stroške in vse skupaj morda le za nekaj dni preložite. V ljubezni bo spet nekaj zmede ali nedorečenosti.
ribi
9. mesto: ribi

Nekaj se vas bo dotaknilo še močneje, kot ste upali. Celotna situacija vam ni pisana na kožo, preprosto se še ne znajdete. Počakajte na nekaj novih namigov, saj vam ni potrebno hiteti.
bik
10. mesto: bik

Doma poskrbite za nekaj, glede česar ste se že dogovorili. V ljubezni vas privlači nekdo, ki je značajsko povsem drugačen, pri delu pa nekaj kočljivega. Vprašajte se, kolikokrat ste že bili v podobni situaciji in kaj ste iz tega potegnili.
kozorog
11. mesto: kozorog

Vaš astrološki čas je potekel, toda še vedno se lahko ozrete in zagledate nekaj zanimivega. Zato glavo gor, posebno, če bi morali bolje poskrbeti zase, za boljše počutje in več dinamike in zabave.
škorpijon
12. mesto: škorpijon

Utrujeni ste in zato tudi odrezavi. V ljubezenskih in prijateljskih odnosih vas lahko zbudi le nekaj izven običajnega, od srede dalje.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno