• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
JAGODJE  09:23
z vami // Žiga Rustja   
v oddaji // Dobro jutro, Obala
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 20. februar - nedelja, 26. februar

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

kozorog
1. mesto: kozorog

Vodilni ste, tokrat ob pravi mešanici zagnanosti in optimizma. Vse bose premagali z ustvarjalnostjo, ter z veliko več pozitivne naravnanosti, kot doslej.
strelec
2. mesto: strelec

Ni vam treba skrbeti okoli malenkosti, saj se lahko odločate spontano. Le upoštevajte nove okoliščine, tudi na delu in vse bo dobro!
vodnar
3. mesto: vodnar

Teden začenjate z nasmehom, ter s prepričanjem, da vam bo uspelo. Uspelo vam bo tudi pri nekomu, ki ga dolgo niste mogli prebrati.
ribi
4. mesto: ribi

Imate veliko pozitivne energije, uporabite jo lahko ob dejavnostih na prostem, posebno sredi tedna, ko boste slišali nekaj dobrih predlogov.
škorpijon
5. mesto: škorpijon

Nekdo vam piha na dušo, čeprav boste tokrat dokaj previdni, saj si ne želite ponoviti izkušnje, ko ste predolgo čakali. Le počasi se daleč pride! Ob koncu tedna pazljivo glede krajšega potovanja, dobro premislite.
oven
6. mesto: oven

Ob začetku tedna si lahko privoščite več tistega, kar vas osrečuje, potem pa se morate lotiti učenja ali urejanja financ. Ljubezen prihaja po nepričakovanih poteh.
tehtnica
7. mesto: tehtnica

Počasi postajate vedno bolj optimistični, tudi glede domačega ali nepremičninskega vprašanja. Le upoštevajte dejstva, to vam ne bo pretežko. Sredi tedna boste samski v dvomih, toda tudi to bo hitro minilo.
lev
8. mesto: lev

Že do srede se lahko lotite nečesa, kar se vam je zdelo dokaj zahtevno, potem pa le preverite, kaj ste naredili, ter po možnosti uredite podrobnosti. Ob koncu tedna se morate prilagoditi zahtevam partnerja ali družinskih članov.
rak
9. mesto: rak

Teden začenjate nekoliko utrujeni in komaj čakate na četrtek ali petek, ko si boste lahko privoščili nekaj, kar vas sprošča. Umirite svoje misli, posebno, če na čustvenem področju še ni pravega miru.
bik
10. mesto: bik

Nekdo je na vaši strani, česar morda ne prepoznate in se ustavljate pri podrobnostih, ki niso vredne omembe. To bo posebno izrazito ob začetku, ter ob koncu tedna, zato vsaj v sredo ali četrtek poskrbite, da vam bo bolje.
devica
11. mesto: devica

Storite več za družinsko in ljubezensko harmonijo, ne glede ne morebitno prepričanje, da vas ne razumejo. Izkoristite vsaj ugodno sredino tedna, ko boste glede marsičesa spretnejši in bolj optimistični.
dvojčka
12. mesto: dvojčka

Ni pravega soglasja, zato bi morali narediti kak korak nazaj, vsaj do trenutka, ko boste spet razpolagali s pravimi argumenti. To se lahko zgodi proti izteku tedna, zato bodite potrpežljivi.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno