• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
SVETI ANTON  14:14
z vami // Klara Beltram   
v oddaji // Na poti domov
vrti se // SUNSHINE REGGAE   avtor // LAID BACK
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 10. september - nedelja, 16. september

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

devica
1. mesto: devica

Luna v ozvezdju sije na vas z vso močjo, zato se boste vsega lotevali hitro, brez oklevanja. Vse skupaj pomeni poletno mešanico zadovoljstva in ljubezni!
škorpijon
2. mesto: škorpijon

Nekaj se vam bo posrečilo in lahko upate v še večji uspeh, posebno, če okrevate ali se odločate za novosti v ljubezenski zgodbi.
tehtnica
3. mesto: tehtnica

Drugi del poletja, tik pred pričetkom vašega astrološkega obdobja je za vas ponavadi naporen čas, toda tokrat se boste izkazali z najlepšo, duhovito stranjo vašega značaja!
rak
4. mesto: rak

V mlajši družbi vam bo sijajno, slilšali boste marsikaj zanimivega. Od četrtka se tudi v ljubezni obračate drugače in ugajal vam bo načrt, ki zadeva potovanje ali spremembo naslova.
lev
5. mesto: lev

Imate veliko energije, zato se lahko po možnosti že v prvem delu tedna odločite, kam, kdaj in s kom dalje. Odprite srce za nove priložnosti.
bik
6. mesto: bik

Načrtujte potovanje, nikar ne bodite med zadnjimi in med zamudniki. Partnerja lahko prepričate, samske pa čaka začetek zgodbe, ki bo še kako zanimiv, četudi neobičajen.
vodnar
7. mesto: vodnar

V ljubezni lahko pride do nenadejanega razpleta, čeprav sta si s partnerjem dokaj različna. Ugaja vam več bivanja v naravi, da si dejansko napolnite baterije. Pazljivo le z zahtevnimi ribami in škorpijoni.
strelec
8. mesto: strelec

Tako doma, kot v ljubezni bo nekaj več napetosti. Morda povsem po nepotrebnem, saj gre za reševanje vprašanj, ki so vam znana. Proti koncu tedna se končno dvigujete – marsikaj bo drugače.
dvojčka
9. mesto: dvojčka

Niste tako dinamični, kot ponavadi. Nekaj vas nenehno moti in iztirja, zato previdno, posebno z denarjem, ter v odnosih s tistimi, ki vas nenehno spominjajo na stvari, ki bi jih radi spremenili.
ribi
10. mesto: ribi

Motijo vas naraščajoča množica, gneča in hrup. Iščete neko varno zavetje, mirno luko, kjer se boste ahko odpočili in napolnili baterije. Med torkom in četrtkom vas spremlja več srečnejših okoliščin.
kozorog
11. mesto: kozorog

Ne morete se dogovoriti, ure pa neusmiljeno tečejo. Ne zamujajte po nepotrebnem, temveč se le nekoliko prilagodite. Počasi prihajate na zeleno vejo, posebno, če bi si marsikaj radi organizirali povsem drugače.
oven
12. mesto: oven

Nič vam ne ugaja prav stoodstotno, tokrat pa ste za povrh izredno zahtevni in dlakocepski. Previdno, posebno s partnerjem, ter v domačih odnosih, posebno, če je še veliko nedorečenosti.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno