• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
OBROV  07:24
z vami // Žiga Rustja   
v oddaji // Dobro jutro, Obala
vrti se // TIMBER   avtor // PITBULL FEAT. KE$HA
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 23. januar - nedelja, 29. januar

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

strelec
1. mesto: strelec

Zajelo vas bo prijetno vzdušje, zapolnjeno z uresničenimi željami. Popazite le v odnosih s tistimi, ki ne popuščajo tako zlahka, kot vi, ki vse negativno vržete čez ramo! Od srede se lahko nadejate novemu napredku.
kozorog
2. mesto: kozorog

Luna v znaku vam od sredine tedna še vedno pomaga, saj si boste izbrali pravo družbo in lahko se izkažete, tako ob pomembnih sestankih, kot pri študiju. Potem se poskusite sprostiti, ter ob koncu tedna poskusite nekaj novega!
vodnar
3. mesto: vodnar

Ob začetku, ter ob koncu tedna boste dinamični, pravzaprav neustavljivi. Popazite sicer, da ne bi izdali nekaj svojih skrivnosti! V naletu optimizma ste občasno nepremišljeni. V ljubezni bo več napredka!
ribi
4. mesto: ribi

Svoje občutljivosti morda ne kažete, toda vsekakor ste izredno pazljivi na vsako podrobnost in v ljubezni bolj popustljivi, kot sicer. Med torkom in petkom se boste pognali v nekaj novega in dobro vam bo šlo!
tehtnica
5. mesto: tehtnica

Ndaljuje se pozitiven trend. Med ponujenim se odločate za nekaj ali nekoga, ki vas posebno ogreva! Le sredi tedna bodo okoliščine zahtevale drugačno organizacijo, posebno na delu.
oven
6. mesto: oven

Vse nujno opravite čim bolj zgodaj ob samem začetku tedna, da vas ne bo zapekla vest in, ko boste še dovolj sveži in zbrani. Previdno le glededomače zadeve, kjer še vedno niste našli ustrezne rešitve, ter ob morebitnem zdravljenju ali okrevanju.
škorpijon
7. mesto: škorpijon

Preverite materialne zmogljivosti, potem pa se lahko odpravite na lepše. Ob vas bo nekdo, ki vam značajsko ni podoben, kar bo dobrodošla sprememba. Pomirjal vas bo ob pravem trenutku, ter prav tako motiviral takrat, ko bo potrebno.
rak
8. mesto: rak

Fizično ste dokaj močni, psihično pa občasno povsem na tleh, kar je nevarno neravnovesje. Vsaj v ljubezni upoštevajte dejstva, ki so za vas pozitivna.
lev
9. mesto: lev

Počasi se pripravljate na pomembne korake glede urejanja doma ali selitve, toda potrebujete še nekaj informacij. Prisluhnite ovnu ali strelcu, posebno do srede. Lahko končno razvozlate nekaj pomembnega.
bik
10. mesto: bik

Preveč se sprašujete, namesto, da bi nadaljevali kot v najboljših časih, sproščeno in optimistično. Vsaj v ljubezni bo zagotovo nekaj napredka. Od četrtka se dogovarjajte glede morebitnega krajšega potovanja ali dopusta.
dvojčka
11. mesto: dvojčka

Š sami ne veste, kaj se je zgodilo in zakaj zavlačujete. Raje se zgledujte po nekomu, od katerega se še vedno lahko kaj naučite! V ljubezni se ne zapirajte, saj so še vedno možna prijetna presenečenja!
devica
12. mesto: devica

Spet se odzivate le na podlagi prvega občutka, potem pa se kesate. Previdno, posebno ob težjih fizičnih opravkih in pri vožnji. V drugi polovici tedna ne pozabite na načrte v dvoje. Pokažite več navdušenja!
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno