• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
PREM  17:20
poslušate // POPOLDNE NA RADIU CAPRIS
vrti se // THIS IS THE LIFE   avtor // AMY MACDONALD
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 25. junij - nedelja, 1. julij

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

škorpijon
1. mesto: škorpijon

Še enkrat boste pokazali, da tudi iz majhnega lahko oblikujete nekaj zanimivega in koristnega. Dobili boste pravo motivacijo, tudi na podlagi ljubezenskih dogajanj. Bodite pogumni do konca!
strelec
2. mesto: strelec

Dobro vam gre, čeprav ste pod pritiskom mnogih obveznosti. Izkazali se boste tudi pred osebo, ki bi jo radi osvojili. Skratka, nepozaben teden z mnogimi prijetnimi preobrati!
kozorog
3. mesto: kozorog

Luna je tokrat vaša zaveznica in pozitivno energijo usmerjate na zaključek pomembnih poslovnih nalog in izpitov. Obenem uspešno rešujete nekaj ljubezenskih dilem.
tehtnica
4. mesto: tehtnica

Pogrešate več premikanja, zraka in ljubezenskih novosti. Obenem boste nekoliko manj zgovorni, kot ponavadi, kar bo tokrat velik plus! Zlahka se boste osredotočili na najpomembnejše!
devica
5. mesto: devica

Pustili boste svoj pečat, sicer z bolj zadržano in modro reakcijo. V ljubezni prihaja do zanimivih iskric! Sredi tedna pokažite več poguma in podjetnosti!
lev
6. mesto: lev

Dobili boste pohvale glede nečesa, kar vam sicer ne pomeni veliko, toda vseeno vam bo prijetno toplo okoli srca. Le ne bodite zapravljivi. Od srede se boste izkazali tudi v ljubezni.
ribi
7. mesto: ribi

Z mnogimi boste našli skupni jezik, sicer za ceno večjih naporov. Obrestovalo se bo, ker boste kmalu dobili ustrezno pomoč. Ponedeljek, ter konec tedna sta v znaku pozitivnih novic in energije.
dvojčka
8. mesto: dvojčka

Začutili ste, da ste že na pragu pomembne rešitve, toda temu očitno ni tako. Nekaj ali nekoga bi morali bolje spoznati in šele potem sklepati, na podlagi več dejstev, občutkov in podatkov.
oven
9. mesto: oven

Vse vas že moti in zato bi si morali omisliti vsaj eno dejavnost, ki vas sprošča. Nikar ne čakajte na druge, temveč pokažite več samostojnosti, kot v najboljših časih!
vodnar
10. mesto: vodnar

V rakovem obdobju nimate dovolj energije in tako v službi, kot glede čustvenih zadev se oklepate enega in istega. Vzemite si več časa za šport, ter za dejavnosti na odprtem.
rak
11. mesto: rak

Posli so obtičali, živčni ste tudi zato, ker vam ne prisluhnejo. Glede pomembnega domačega ali srčnegavprašanja obstaja le en odgovor, zato čim prej sprejmite dejstva.
bik
12. mesto: bik

Nečemu se boste posvetili z največjim trudom, toda izidi še niso zadovoljivi. Morda ste pristranski in zanemarjate pomembno plat celotne zadeve. Od četrtka se zadeve končno premikajo v vašo prid.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno