• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
ZAZID  15:00
z vami // Klara Beltram   
v oddaji // Popoldan z Janom
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 20. marec - nedelja, 26. marec

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

strelec
1. mesto: strelec

Vse bo še dobro, pomembno je, da nikar ne odnehate na sredi poti. Tudi v ljubezni je na vidiku zjasnitev! Že ponedeljek bo ugoden za reševanje vseh morebitnih težjih vprašanj, potem pa vam ostane še ugoden zaključek tedna!
kozorog
2. mesto: kozorog

Teden, v katerem boste zakorakali v pomlad začenjate polni upravičenega upanja. Nahajate se le na korak do zmage, tako v zasebnih odnosih, kot glede krajšega potovanja.
vodnar
3. mesto: vodnar

Preglavic se boste znebili le po tehtnem premisleku, ko boste ugotovili, kaj naj bi imelo prednost. Privlačijo vas osebe, ki so dovolj strokovno podkovani in odločni. Zgledujte se po njih!
oven
4. mesto: oven

Ljubezen je trenutno na stranskem tiru, čeprav boste deležni pozornosti. Vsekakor boste zahtevali konkretna dejanja! Do srede se izogibajte prepirom v poslovnem krogu, potem pa vam bo vse lažje.
bik
5. mesto: bik

Lotili se boste nečesa, kar ste po nepotrebnem odlašali. Družbo vam dela nekdo, ki vas bo zagotovo podprl. Vse skupaj opravite do četrtka, potem si za vse novosti vzemite več časa in dobro premislite, kaj vam dejansko ugaja.
ribi
6. mesto: ribi

Varčujte z energijo, posebno do srede. Vse pride ob pravem času, zato vam ni treba prehitevati in skrbeti, kako bo. Na ljubezenskem obzorju se prav tako počasi jasni!
škorpijon
7. mesto: škorpijon

Poglabljajo se odnosi z nekom, ki vam je značajko podoben, morda kozorog ali bik. Nasploh vam ugaja družba tistih, od katerih se lahko tudi kaj naučite. Le ob koncu tedna popazite, posebno, če potujete.
devica
8. mesto: devica

Pred vami je nekaj nepreložljivih obveznosti in pravzaprav vam bo všeč ukvarjanje z nečim, kar zahteva popolno zbranost. Od torka do četrtka so možna prijetna presenečenja na srčnem področju!
tehtnica
9. mesto: tehtnica

Pogovor boste opravili nekako za silo in potem komaj čakate, da se odpravite na lepše. Posebno v prijetnejši družbi! Od petka se pozanimajte glede izpopolnjevanja ali potovanja.
lev
10. mesto: lev

Imate opravka s tistimi, ki so izredno trmasti. Nasprotovanja bodo izrazitejša od četrtka, do takrat se osredotočite še na nekaj, kar zadeva le vaše zasebne zadeve. Previdno, tudi glede financ.
dvojčka
11. mesto: dvojčka

Ponovili vam bodo nekaj, česar zagotovo nočete več slišati. Osredotočite se ne bistvo in zanemarite vse, kar se lahko preskoči! Od četrtka lahko najdete nove rešitve.
rak
12. mesto: rak

Ob začetku tedna ne morete izpolniti vseh obljub. To vas bo vznemirjalo, toda druge preprosto ni, kot, da si poiščete pomoč. Šele od prve spomladanske sobote si boste nekako našli neko novo pot.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno