• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
MONTINJAN  22:49
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // LITTLE HOLLYWOOD   avtor // ALLE FARBEN & JANIECK
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 2. oktober - nedelja, 8. oktober

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

vodnar
1. mesto: vodnar

Z Luno v znaku nimate tekmecev! Ob začetku jeseni se zapira napeto obdobje in začutili boste val nove energije, posebno do srede, ter ob samem izteku tedna. Vsepovsod lahko počasi uveljavite svoje. Poudarek je vsekakor na: počasi in postopoma.
ribi
2. mesto: ribi

Luna v znaku obeta zanimivo prvo polovico tedna, z vsaj enim nepozabnim srečanjem ali ljubezenskim sporočilom! Obudili boste nek stari poslovni načrt, ki vam lahko prinese še veliko pozitivnega!
oven
3. mesto: oven

Našli boste neko zlato sredino in v pravi družbi kar zablesteli! Tudi fizična odpornost se zvišuje. Nekaj si boste pridobili še hitreje, kot ste si sploh nadejali.
tehtnica
4. mesto: tehtnica

Srečali se boste s tistimi, ki vam značajsko ugajajo. Lahko se podate v zanimive vode! Ponedeljek bo posebno pozitiven, potem pa previdno, da ne bi začeli prehitro popuščati, ter se umikati, brez kakršnega koli upravičenega razloga.
rak
5. mesto: rak

Nekaj dodatnega dela vam ne bo odveč, ravno obratno: izkazali se boste, posebno v večji družbi. Potovanje vam bo pisano na kožo, še naučili se boste nekaj novega, ter se spogledovali!
kozorog
6. mesto: kozorog

Dogovorili se boste glede načrta, ki vam je posebno pri srcu. Komaj čakate, da preidete k dejanjem! Kar bo možno že v torek, od četrtka sledi krajši premor in ob koncu tedna boste ponovno aktivni!
strelec
7. mesto: strelec

Čutite, da prihaja vaših pet minut, toda vse se odvija počasi in tokrat potrebujete nekaj več časa le zase in za sprostitev, brez nadležnih vprašanj.
dvojčka
8. mesto: dvojčka

Še enkrat vas bodo hitro zamorili tisti, ki nikomur ne prisluhnejo. Previdno v ljubezenskih odnosih, kjer bi morali pokazati več zrelosti. V ponedeljek, ter od petka dalje vas ščitijo srečnejše okoliščine.
škorpijon
9. mesto: škorpijon

Nekaj se odvija izven pravil, kar vam morda celo ustreza, saj se boste izkazali ravno z improvizacijo. Popazite le na občutljivo zdravje, ki v tej jeseni nekoliko peša. Med torkom in četrtkom si omislite več rekreacije.
bik
10. mesto: bik

Doma in s partnerjem bo nekaj preglavic. Ne morete se dogovoriti okoli nečesa, kar v resnici niti ni prevelik kamen spotike. Raje počakajte na sredo ali četrtek, ko se bo obzorje zjasnilo. Vedeli boste, kaj storiti.
devica
11. mesto: devica

Ne navezujte se na eno in isto, ker bi utegnili ostati praznih rok ali pa boste morali še čakati, kar vas posebno utruja! Med torkom in četrtkom se menite za obnašanje tistih, ki vas obkrožajo, temveč sledite le svoji poti. Dolgoročno se bo obrestovalo.
lev
12. mesto: lev

Tokrat računajte le na lastne moči. Nekaj se izpolnjuje prepočasi, zato si zastavite lažje in predvsem hitreje dosegljive cilje, saj si boste le tako nabrali nekaj pozitivne energije in zaupanja. Od četrtka sledi izboljšanje!
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno