• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
SEŽANA  12:21
z vami // Žiga Rustja   
v oddaji // Caprisovi 6-packi
vrti se // VALERIE   avtor // MARK RONSON FEAT. AMY WINEHOUSE
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Astrolestvica

Teden: ponedeljek, 5. junij - nedelja, 11. junij

Astrolestvico pripravlja Ivana Scotto di Minico

tehtnica
1. mesto: tehtnica

SItuacija se je še dodatno izboljšala in še enkrat se bo izkazalo, da najlepše stvari v življenju ponavadi pridejo tudi po nepričakovanih ovinkih. Tokrat se izražate na pravi način in hitro boste prišli do konkretnih informacij.
škorpijon
2. mesto: škorpijon

Z Luno v znaku nimate težav v izražanju. Očitno je, da s pozitivnim razmišljanjem kar privabljate k sebi dogodke in ljudi, ki so vam všeč! To bo še posebno izrazito sredi tedna, ko dejansko obračate novi list!
strelec
3. mesto: strelec

Nekdo vam bo všeč in ostane vam le, da storite še kak korak k zbliževanju. Uspešni boste tudi pri dejavnosti, ki ste jo začeli nedavno. Ob koncu tedna se odločite za potovanje in več zabave, saj dejansko pogrešate pravo sprostitev!
devica
4. mesto: devica

Mesec se nadaljuje v visoki prestavi. Otresli se boste morebitnih pomislekov, ter težav z zdravjem, ter si zastavili več, tudi glede pomembnega srečanja ali zmenka!
dvojčka
5. mesto: dvojčka

Pozanimajte se glede razširitve dejavnosti. Izkoristite izredno koristne informacije in prislihnite vsem, ki se zadev lotevajo bolj sistematično. Od četrtka boste nekoliko bolj utrujeni, posebno ob zgodbah, ki se ponavljajo. Pazite, kako se boste odzivali.
rak
6. mesto: rak

Radi bi odpotovali, spremenili svoj vsakdan. Na vidiku so novosti, ki prebujajo upanje, tudi v odnosih z mlajšim partnerjem ali prijateljem. Sredi tedna bo nekaj novosti tudi v zvezi s selitvijo. Ujeli boste pravo priložnost!
kozorog
7. mesto: kozorog

V tednu, ki je pred vami ste sicer pripravljeni na novosti, toda še vedno morate čakati na druge, ki so očitno veliko počasnejši! Le sredi tedna se lahko nadejate novostim, posebno v povezavi z vodnimi raki, ribami in škorpijoni.
vodnar
8. mesto: vodnar

Nekaj novosti bo glede pogodb ali izplačil. Niste povsem zadovoljni, toda nekaj se vseeno premika, čeprav izredno počasi. Sredi tedna rešujete nekaj nujnega v povezavi s partnerjem ali domačimi. Izučilo vas bo glede drugačne organizacije. Samski boste srečnejši in uspešnejši od petka!
lev
9. mesto: lev

Prihaja do zastojev in zamud, ki jim niste botrovali. Posvetite se partnerju, ter domačim, ki upravičeno zahtevajo več. Šele od druge polovice tedna boste lažje zadihali in tudi v ljubezni bo več dobrega.
ribi
10. mesto: ribi

Še vedno niste na vrhuncu moči. Prisluhnite nekomu od starejših, ki vam bo pomagal najti neko začasno rešitev. Sredi tedna pričakujte srečanje z nekom, ki vam še vedno veliko pomeni ali pa nadaljevanje dejavnosti, v kateri se dobro znajdete.
bik
11. mesto: bik

Nekaj preglavic z nadrejenimi, ter z nasprotnim spolom ste pravzaprav lahko predvidevali. Potrudite se premagati občutek nemoči, ter popazite na zdravje. Ob zaključku tedna se lahko odločite za krajšo pot, ne boste zgrešili!
oven
12. mesto: oven

Ob zaćetku tedna bo nekaj težav ali zastojev, posebno, če imate opravka s počasnimi in zahtevnimi uradniki in birokracijo. S partnerjem bodite odločnejši, saj le tako lahko rešite marsikaj, kar vas že nekaj časa obremenjuje.
zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno