• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
KORTINE  12:59
z vami // Klara Beltram   
vrti se // ME ENAMORA   avtor // JUANES
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Radio Capris

Kot primorska radijska postaja, s sedežem v Kopru, je Capris danes eden najbolj priljubljenih radiev v Sloveniji in daleč najbolj poslušan radio na področju vseh štirih Obalnih občin (pa tudi nekoliko širše).

Radijski program smo v zadnjem obdobju še dodatno poistovetili z življenjem lokalnega prebivalstva. "Obala je zakon" je slogan, ki ga je Radio Capris skupaj s poslušalci uvedel v letu 2016, hitro pa je postal stalnica na vsakem koraku. Značilnosti tega čudovitega kraja, ki nas druži, povezuje in osrečuje, sicer radi izpostavljamo tudi v promocijskih kampanjah našega radia. Ker imamo radi naš kraj! Ker je tukaj najlepše! Ker tu večji del leta sije sonce! Ker ni megle! Ker je tu doma najboljša glasba ... Tako pravijo naši poslušalci. In mi se z njimi strinjamo! Obala je zakon!

CAPRIS IMA HITE ZA OBALO

Radio Capris predvaja samo tisto glasbo, ki je v mesečnih raziskavah najbolje ocenjena med prebivalci štirih obalnih občin. To pomeni, da – za razliko od drugih radijskih postaj – Capris zagotavlja tudi veliko mero uspešnic lokalnih glasbenikov in hitov iz sosednje Italije. Capris se lahko pohvali z "zagotovljeno največ glasbe", kar pomeni, da se v eni uri odvrti med 13 in 16 skladb, kar je za približno 20–30 % glasbe več kot na drugih radijskih postajah. Posebej se lahko pohvalimo tudi z nepogrešljivim izborom t.i. "retro klasik", s poudarkom na nepozabnih uspešnicah iz 90-tih let.

CAPRIS JE PROMET ZA OBALO

Capris ima najboljši in najbolj ažuren prometni servis za Obalo. Dnevno v programu objavimo vse prometne posebnosti za območje Obale, pri tem pa zagotavljamo hitrost sporočanja. To pomeni, da je informacija drugim sporočena takoj, ko jo prejmemo. Ker nas podatki o zastojih v drugih delih Slovenije ne zanimajo, v prometne bloke strnemo zgolj informacije, ki so relevantne za prebivalce obalnih občin. Informacije so tako kratke in jasne. Skupaj s poslušalci torej skrbimo za to, da bo pot v službo ali nazaj varna. Radio Capris je tudi edina komercialna radijska postaja v Sloveniji, slišna v predoru. V letu 2016 je Capris s poslušalci ustvaril tudi skupino "Promet za Obalo" na Facebooku, ki beleži kontinuirano rast sledilcev.

CAPRIS JE VREME ZA OBALO

Vreme je tema, o kateri se ljudje pogovarjamo, ko smo v zadregi ali nam preprosto "zmanjka teksta". Na Caprisu pa vemo, da vreme pomembno vpliva na vsakodnevna opravila naših poslušalcev. Bo primerno za poležavanje na plaži? Bo burja prekrižala načrte za konec tedna? Vsak dan se zato trudimo posredovati kar se da natančne informacije o vremenu na Obali. V primeru napovedanih nevšečnosti (plimovanje morja, sneg na Obali …), ki bi lahko pomembno vplivale na življenje poslušalcev na Obali, program prilagodimo in izrednim situacijam v etru namenimo posebno mesto.

CAPRIS JE BLIZU POSLUŠALCEM

Zavedamo se, da je vsak poslušalec izredno pomemben, zato neposreden stik z vsakim posameznikom skrbno negujemo tako v programu kot na terenu. In prav to je tisto, kar nas najbolj ločuje od ostalih radijskih programov. Poslušalci ustvarjajo vsebine in celo sami snemajo promocijske spote naše radijske postaje. Z nami sodelujejo v nagradnih igrah, skupaj se odpravljamo na koncerte in izlete, pomagamo pa tudi pri reševanju zagat, s katerimi se soočajo v vsakdanjem življenju. Med vsem tem pa nikoli ne pozabimo na dobrodelnost. Družinam v stiski iz lokalnega okolja skupaj s poslovnimi partnerji in poslušalci pomagamo preživeti praznike ali jim kako drugače polepšati vsakdan.

CAPRIS PRIPRAVLJA VSEBINE PO MERI PREBIVALCEV OBALE

Capris je pričel z izvajanjem rednih, mesečnih raziskav, s pomočjo katerih danes oblikujemo tako vsebinski kot glasbeni del programa. Raziskave trga se opravljajo na širokem krogu prebivalcev na področju vseh štirih občin. Poslušalci so najpomembnejši del radijskega programa. Soustvarjajo ga s snemanjem promocijskih spotov, sodelovanjem v akcijah in seveda vključevanju v sam program. Nov koncept programa ponuja izključno samo tisto, kar si poslušalci želijo slišati. Pozitivne in resnične zgodbe iz regije, lokalne informacije, objektivno obveščanje in sproščena zabava so del vseh programskih pasov na Radiu Capris.

VRHUNEC CAPRISOVE SEZONE JE CAPRISOV KONCERT!

Vsako leto pripravimo tudi največjo koncertno zabavo daleč naokoli. To so naši razprodani božični koncerti in koncerti pred pričetkom poletja. Parni valjak, Plavi Orkestar, Siddharta, Big Foot Mama, Queen Symphony in kopica lokalnih glasbenikov ...  Vsako leto - za najboljše poslušalce!

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD NAS?

- Najboljšo kombinacijo hitov iz vaše mladosti in hitov iz današnjih dni. Hiti, ki jih predvaja naš radio so preverjeni, testirani in zagotovo všečni najširšemu krogu poslušalcev!

- Vsebine, ki se vas neposredno dotikajo. Vsebine, za katere vam je mar. Objektivno poročanje. In seveda največjo mero lokalnih informacij, brez odvečnega in nepotrebnega govora!

- Pristnost, iskrenost in spoštovanje! Naša radijska postaja ni jukebox! Za pripravo vsebin in projektov so odgovorne osebe, ki imajo pri svojem delu vedno pred seboj – poslušalca!

- Neposredni stik! Druženje z poslušalci na vsakem koraku je tisto, kar nam je najbolj pomembno. Vsak poslušalec je pomemben, vsakemu se želimo posvetiti tudi osebno.

Radio Capris na socialnih omrežjih

Capris je na socialnih omrežjih (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter) prisoten že vrsto let. Ima največjo Facebook stran na Primorskem, ki danes šteje že preko 65.000 sledilcev, po podatkih Socialnumbers pa stran Radia Capris sodi med najbolj priljubljene Facebook strani v Sloveniji. Interakcija s poslušalcem na Facebooku je zelo pomembna. Vsak "zakaj", dobi svoj "zato", cenzure ni. Poslušalci lahko sodelujete tudi z objavo fotografij, komentiranjem akcij, deljenjem fotografij naše prelepe Obale…

Rekord poslušanosti v zadnjih 6 mesecih

V zadnjih mesecih so uradni podatki poslušanosti, ki jih izvaja agencija Ninamedia pokazali, da ima Radio Capris že 35.000 dnevnih in 71.000 tedenskih poslušalcev, kar je rekord v zgodovini radijske postaje. Radio Capris je od spomladi 2020 tudi najbolj poslušan radio na celotnem Primorskem (v starostni skupini 10-70 let).

FREKVENCE RADIA CAPRIS

Radio Capris oddaja na naslednjih frekvencah:

Oddajnik Markovec: 91,7 MHz (Koper, Izola, Ankaran)

Oddajnik Hrvatini: 95,6 MHz (Koper in zaledje)

Oddajnik Koper 4: 107,9 MHz (Olmo, Šalara, Prisoje, Semedela)

Oddajnik Šentjane: 107,9 MHz (Portorož, Lucija)

Oddajnik Bernardin: 106,2 MHz (Piran)

Predor Markovec: 107,9 MHz

Oddajnik Slavnik: 105,1 MHz (Kozina, Podgrad, Ilirska Bistrica)

Oddajnik Karlovica: 106,3 MHz (Ilirska Bistrica, Pivka)

Kabelski operaterji: 106,7 MHz


Logotipi:

GIF 
JPG 
AI 
EPS 
TIF 
PDF 

Logotip za prireditve:

PDF
AI


Navodila za uporabo logotipa

Kontakt

Novinarska redakcija
e. redakcija@radiocapris.si
t. 05-6680-802

Marketing
e. oglasi@radiocapris.si

t. 05-6680-605
g. 041 839 248

Facebook
e. fb@radiocapris.si

Izgubljene živali
e. redakcija@radiocapris.si
t. 05-6680-802

Odgovorni urednik
Mitja Čehovin
e. mitja.cehovin@radiocapris.si
t. 05-6680-600

Odnosi z javnostmi
e. info@radiocapris.si
t. 05-6680-802

Vodja novinarske redakcije
Jana Pogačnik
e. jana.pogacnik@radiocapris.si
t. 05-6680-802

Vodja marketinga
e. oglasi@radiocapris.si
t. 05-6680-606
g. 041-839-248

Spletna stran in fotografija
Jaka Ivančič
e. jaka.ivancic@radiocapris.si
t. 05-6680-802

Poštni naslov
Radio Capris d.o.o.
Ulica 15. maja 10/b
6000 Koper

Prometne informacije
t. 080-107 9

SMS kontakt
t. 031-533-288

zadnje
zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno