• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
BARIŽONI  01:49
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // THE BOY IS MINE   avtor // BRANDY & MONICA
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Akcijo podpore podjetjem podaljšujemo!

Projekt brezplačne podpore manjšim lokalnim podjetnikom, ki ga je Radio Capris najbolj poslušan radio na Primorskem zasnoval v začetku meseca, je pritegnil res neverjetno število podjetnikov iz Obalno-kraške regije. V treh tednih se je k sodelovanju prijavilo že okoli 100 manjših podjetij, ki so se zaradi "korona krize" znašla v stiski in ki jim Radio Capris odstopa brezplačni programski čas. Zaradi izrednega zanimanja smo se na Radiu Capris odločili, da projekt podaljšamo - čeprav je bila sprva izvedba načrtovana za ves mesec maj, je zdaj že jasno, da bodo brezplačne predstavitve lokalnih podjetnikov potekale (najmanj) do konca junija.

"Mali podjetniki so pomemben steber gospodarstva tudi v lokalnem okviru in ti so trenutno najbolj na udaru. Prav zato se zavedamo svoje vloge in želimo dati vse od sebe, da jim pomagamo prebroditi naslednje mesece," pravi odgovorni urednik Mitja Čehovin. Sporočila podjetnikov, ki so sprejeli ponujeno roko, dosežejo največje število ljudi v regiji - tako na spletu kot preko radijskega programa, ki ga vsak teden posluša preko 70.000 različnih poslušalcev. Na ta način njihovo delo opazi najširši krog potencialnih strank s področja celotne regije.

Komu je projekt namenjen?

Projekt brezplačne podpore je namenjen vsem samostojnim podjetnikom in malim d.o.o. (ne glede na dejavnost), ki delujejo na področju slišnosti Radia Capris, in sicer: v Mestni občini Koper ter občinah Ankaran, Izola, Piran, Ilirska Bistrica in Hrpelje-Kozina. Prijava je mogoča preko elektronskega naslova skupaj@radiocapris.si.

Radio Capris za nadaljnji razvoj gospodarstva v regiji

Radio Capris je v aprilu 2020 v skupini prebivalcev starih med 10-65 let najbolj poslušan radio na celotnem Primorskem, že dolga leta pa daleč najbolj poslušan radio na Obali. Radijska ekipa je že 26 let tesno povezana s prebivalkami in prebivalci v regiji, v veliko podporo pa je tudi lokalnemu gospodarstvu. Zavedamo se tudi, da je v luči stabilnosti gospodarskega trga potrebno povezovanje in hitro reagiranje predvsem v obdobju, ki sledi epidemiji.

Projekt je podprla tudi Luka Koper.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno