• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
SOCERB  02:16
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // MEMORIES   avtor // MAROON 5
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Na radiu smo podrli nov mejnik

Radio Capris je že leta najbolj poslušan radio v Obalno-kraški regiji, v letošnji pomladi pa je po raziskavah, ki jih za Mediapool izvajajo pri agenciji Ninamedia, v starostni skupini od 10 do 70 let prvič postal tudi najbolj poslušana radijska postaja na Primorskem (podatek Ninamedie za celotno regijo 05, april - junij 2020). "Rekordnih rezultatov poslušanosti, ki jih naša radijska postaja beleži v zadnjih mesecih, smo seveda zelo veseli. Glede na to, da naša radijska postaja z običajnim signalom dobro pokrije zgolj južni del Primorske, smo posebej veseli, da nas očitno radi spremljajo tudi v ostalih primorskih občinah, čeravno preko interneta," je zadovoljen Mitja Čehovin, odgovorni urednik radia.Radiu Capris je po podatkih Ninamedie vsak dan zvestih že 34.000 poslušalcev, tedensko pa Caprisov program spremlja tudi do 70.000 poslušalcev. Takega rezultata Radio Capris ni imel nikoli v svoji zgodovini. "Navedeni podatki le še potrjujejo, da je pot, ki smo si jo začrtali pred dvema letoma, prava. Preplet zabavnih in kakovostnih informativnih vsebin po meri lokalnega prebivalstva ter osebni stik s poslušalci je tisto, kar Capris ločuje od drugih medijev. Ponosni smo, da nas lokalno prebivalstvo prepoznava kot najbolj zaupanja vrednega dnevnega sopotnika - tako doma kot v službi ali pač na plaži," dodaja Čehovin.

Kot pravi, so minuli meseci korenito spremenili tudi njihovo delo. "Že takoj ob razglasitvi epidemije smo se aktivno usmerili predvsem v obveščanje javnosti, okrepili smo delež informativnih vsebin, velik del radijskega programa pa so sodelavci oddajali od doma. Rekorde smo sicer zabeležili tudi na spletu. Skoraj dva meseca smo poslušalcem vsak večer pripravljali zanimive vsebine, posamezni video prenos si je ogledalo tudi do 30.000 različnih ljudi. Bili smo tudi eni prvih, ki smo pričeli s t.i. "koncerti s kavča," pravi Čehovin.

Koncertni radijski dogodki bodo nekaj časa v mirovanju. Tradicionalni Caprisov koncert, ki bi se moral zgoditi pred nekaj tedni, je bil odpovedan, a vseeno je v načrtu kar nekaj velikih presenečenj: "Caprisovo poletje je prineslo nekaj manjših aktivnosti na terenu, svoj program bomo oddajali s plaž. Z mislimi smo tudi že v naslednjem letu. Upamo, da bo takrat mogoče izpeljati dogodek, ki je bil predviden za letošnji junij. Gre za prav poseben glasbeni projekt, ki bi te dni zagotovo odmeval, ne samo na Obali, ampak še veliko širše," pravi urednik.

Zelo pa odmeva tudi projekt "Skupaj - mi in vi" - projekt brezplačne podpore manjšim lokalnim podjetnikom, ki traja že od začetka maja in je bil zaradi izjemnega odziva podaljšan v poletje. V radijskem programu je bilo predstavljenih že preko 60 manjših podjetij, ki so se zaradi "korona krize" znašla v stiski, čez poletje pa jih bo brezplačni programski čas dobilo še (najmanj) enkrat toliko. Sporočila podjetnikov, ki so sprejeli ponujeno roko, dosežejo največje število ljudi v regiji - tako na spletu kot preko najbolj poslušanega radijskega programa. Zato ne preseneča, da je projekt izredno dobro sprejet tudi med poslušalci, kar se odraža tudi v vse večjem povpraševanju po izdelkih in storitvah, ki so predstavljeni v sklopu radijskega projekta "Skupaj - mi in vi".

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno