• IZOLA 91.7 MHz
  • PORTOROŽ 107.9 MHz
  • ANKARAN 91.7 MHz
  • KOZINA 105.1 MHz
  • KOPER 91.7 MHz
  • ILIRSKA BISTRICA 106.3 MHz
  • PIRAN 106.2 MHz
  • KOPER IN OKOLICA 95.6 MHz
  • KOPER 107.9 MHz
MOVRAŽ  02:04
poslušate // NOČNI PROGRAM
vrti se // RAGAZZO FORTUNATO   avtor // JOVANOTTI
STUDIO 05-6680-800
SMS 031-533-288
RADAR 080 107 9

Skupaj mi in vi proti korona krizi

Radio Capris, najbolj poslušan radio v Obalno-kraški regiji s 4. majem pričenja s posebnim projektom, ki bo namenjen brezplačni podpori manjšim lokalnim podjetnikom, ki so se v minulih tednih znašli v stiski. Mnogi so z opravljanjem svojih dejavnosti že začeli, nekateri se na to šele pripravljajo. Dejstvo pa je, da posledice "korona krize", nekateri bolj, drugi manj, že občutijo.

Radio Capris je pomemben del lokalnega okolja in zato se počutimo dolžne, da pri ponovnem zagonu malih podjetij pomagamo po najboljših močeh. Naš glas vsak teden sliši tudi 70.000 različnih poslušalcev in prepričani smo, da bo naša poteza brezplačnih predstavitev odlično sprejeta!

Projekt je namenjen vsem samostojnim podjetnikom in malim d.o.o. (ne glede na dejavnost), ki delujejo na področju slišnosti Radia Capris, in sicer: v Mestni občini Koper ter občinah Ankaran, Izola, Piran, Ilirska Bistrica in Hrpelje-Kozina. Vsakemu podjetniku bo namenjen brezplačni programski čas, v katerem bo lahko predstavil svojo ponudbo ali dejavnost, predstavljeni pa bodo tudi na socialnih omrežjih. Radio Capris ima med vsemi primorskimi mediji namreč daleč največje število sledilcev tudi na Facebooku, kar pomeni, da sporočila dosežejo največje število ljudi v regiji - tako na spletu kot preko radijskega programa.

Prijavo pošljite na skupaj@radiocapris.si. Sporočilu pripišite tudi telefonski kontakt, na katerem boste dosegljivi, ko vas bomo poklicali iz studia!

Radio Capris je že 26 let tesno povezan s prebivalkami in prebivalci v regiji, v veliko podporo pa je tudi lokalnemu gospodarstvu. Radijska ekipa že od začetka izbruha epidemije deluje zavzeto, zagnano, ažurno in v korist obveščanja občank in občanov vseh obalnih občin. V radijskem programu se je v zadnjih dveh mesecih občutno povečal predvsem delež informativnih vsebin, saj se zavedamo, da je obveščenost in predvsem ozaveščenost prebivalk in prebivalcev naše regije na prvem mestu. Zavedamo pa se tudi, da je v luči stabilnosti gospodarskega trga potrebno povezovanje in hitro reagiranje, ne samo v času epidemije, ampak tudi v obdobju, ki ji bo sledilo.

Projekt brezplačne podpore lokalnim podjetnikom je časovno neomejen in bo trajal do preklica.

zadnje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov

Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno