STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Klara Beltram

Zelo rada se prepuščam življenjskemu toku, ki me vodi do čudovitih stvari in prav nič drugačen ni bil moj prihod na Radio Capris. Po številnih zanimivih službah sem kot študentka pristala na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem (ŠOUP), kjer sem za namene dogodka Frivolus – festival uličnih umetnikov prišla na radio posnet oglas. Urednik Mitja Čehovin ga je slišal na poti domov in po dveh dneh je zazvonil telefon, sledilo je vabilo na sestanek, ki se je prelevilo v mojo prvo resno službo. In wuala, zdaj sem tu, piu forte che mai. :D

Delo na radiu je booomba! Malo spiš, ful delaš, skozi si naokoli, pero ne smeš dosti žurat, ker moreš paziti na izgled in glasilke. Veliko ljudi spoznaš, takih, ki te nasmejejo do ušes in tudi takih, ki ti sivijo lase. Ampak nič za to! Narediš si trdo kožo, življenje začneš jemati z veliko žlico in kmalu se zaveš, da imaš ob sebi neprecenljive sodelavce, ki postanejo tvoja druga družina.

Rada imam pomlad, ko vse cveti in jutra, ko jih lahko prespim. Sem nočna ptica, ki rada sanja, ustvarja in se trudi za boljši jutri. Večna pozitivka, ki se ne more upreti dobrim filmom, romantičnim sončnim zahodom in hrani. Hrana je moja največja ljubezen. Druga pa je morje. Ni ga čez poletni tuffo v morje, ko spraznim glavo in pozabim na vse skrbi. Tretja? Glasba, ki me napolni z energijo in ustreli direkt na plesišče.