STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Luka Grižonič

Na Radio Capris sem prišel po tem, ko so potrebovali zamenjavo zaradi Mančinega odhoda na porodniški dopust. Sicer sem v novinarstvo vpet že od otroštva. Na začetku sem komentiral tekmo med igranjem Fife. Po tem, ko so bili doma po desetih letih naveličani mojega komentiranja tekem, sem se med študijem v Ljubljani odločil, da se pridružim športni redakciji RTV Slovenija. Tam sem preživel čudovita leta in se kalil kot novinar. Ko sem imel priložnost delati v informativnem programu, sem se odločil preizkusiti v novinarskem in to mi je popolnoma zlezlo pod kožo. Delo na Caprisu mi je zelo všeč, saj smo zelo zabavna in delovna ekipa. Vsakodnevno v stavbo vstopim s širokim nasmehom na obrazu.

 
Seveda pa imam tudi svojo drugo plat življenja. V svojem prostem času veliko časa preživim v naravi. V jesenskem in zimskem
obdobju na sprehodih, spomladi in poleti, pa me boste največkrat srečali na kolesu, ko sopiham v kakšen klanec. Moje glasilke ne počivajo skoraj nikoli, na radiu veliko govorim, doma pa pojem in ustvarjam glasbo.  Idealni  scenarij uživanja: poletje, plaža, v roki kozarec s pijačo, pred mano pa gala orkester, ki izvaja big band standarde.