STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

La Bella & la Bestia

Štartamo ob 6. zjutraj, ko se nekateri vračate domov iz nočne izmene, drugi pa se šele drugič obrnete med rjuhami. Vse do marende (no, odvisno, kdaj jo imate, mi smo pred mikrofoni do 10h) bomo z vami ena resna, ena glasna in "vsaj en mož prev", kot rad reče Špeh.

Jutro na Radiu Capris se prične z ogromno smeha, najboljših hitov in s "štenjakom" kave. 

Jana, ki skrbi za novice in je' semena za zajtrk, vam bo povedala vse, kar morate vedeti za dober začetek dneva, včasih pa vam bo navsezgodaj potrkala tudi na moralo.

La Bella e la Bestia (Suzi & Špeh) pa vas bosta podprla v vseh neumnostih, saj v etru največkrat počneta prav tisto, česar ne smeta.

Z nami bo vaša kava še malce slajša in tudi vaš glas bo slišan, v kolikor nas boste poklicali. Seveda vas redno in ažurno obveščamo, v katerem grmu tiči policist in po kateri poti morate v službo - brez grdih besed in trobljenja zaradi zastojev! Še preden skuhate prvo kavo in pogledate skozi okno pa izveste tudi to, ali boste na poti v nov dan potrebovali dežnik ali sončna očala!

Aja, zjutraj rešujemo svet, pozabimo na ponedeljke, nabijamo muziko, plešemo, jemo in se včasih tudi skregamo. Ja, naša jutra so prav taka kot vaša – veseli smo, da ste del jutranje Caprisove družine!