STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Dobrodelni Eurospin: To nedeljo v Izoli zabavne aktivnosti za male in velike

Pri Eurospinu že četrto leto sodelujejo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri zbiranju sredstev za šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. Letos jim bodo namenili 1 € od vsakega zavoja barvnih kred, ki jih lahko kupite v vseh trgovinah Eurospin po Sloveniji. Pomagate lahko tudi tako, da pošljete sporočilo SMS s ključno besedo SMEH5 na številko 1919 in prispevate 5 € ZPMS.

Eurospin letos pripravlja tudi posebne nedeljske dogodke. Vsak, ki bo kupil krede, si bo z njimi seveda lahko krajšal čas kar na svojem dvorišču, lahko pa bo obiskal parkirišča Eurospina, ki so ob nedeljah popolnoma prazna in tam pustil domišljiji in kredam prosto pot.

Izolsko parkirišče je ob nedeljah prazno, a povsem drugače bo to nedeljo!


To nedeljo bo živahno na parkirišču v Izoli. Od 9. do 13. ure bodo potekale zabavne aktivnosti za male in velike. "Pripravili bomo ustvarjanje s kredami, poligone in ciljanje v tarčo ter tekmovanja družin. Nenazadnje se bodo udeleženci na vsakem nedeljskem dogodku potegovali tudi za bogate nagrade za otroke – kolesa, skiroje, čelade, nahrbtnike, žoge in darilne bone," sporočajo iz Eurospina.

Veseli bomo, če se nam na parkirišču – igrišču pridružite s svojimi otroki ali sami in narišete kaj na Eurospinov asfalt - tam bo tudi naš Nejc Špeh. Ob prihodu vam bo ekipa Eurospina podarila paket kred in vas povabili, da z njimi ustvarite nekaj čudovitega. Se vidimo?