STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Kako nas poslušaš

SLIŠIMO SE POVSOD!

Po radijskih frekvencah se že vrsto let družimo v Kopru, Izoli, Piranu, Ankaranu (vključno z zaledjem). Slišimo se tudi v občini Hrpelje-Kozina in na poti do Jelšan, pa vse do Ilirske Bistrice. Morda nas ujamete tudi v okolici Trsta, zagotovo pa v Savudriji, Umagu in okolici Novigrada.

S koncem leta 2022 smo prisotni tudi v omrežju DAB+ in tako slišni po celotni Primorski in v Ljubljani, Kranju ter Postojni.

Zelo priljubljena izbira je poslušanje po internetu in preko aplikacij, kot denimo TuneIN, Radioplayer ... – zato smo veseli tudi pozdravov naših prijateljev iz Maribora, Celja, Ptuja in vseh drugih slovenskih mest.

KAKO NAS LAHKO POSLUŠATE?

Preko računalnika ali pametnih telefonov nas lahko poslušate na tej povezavi. Preko TV sprejemnika nas boste slišali uporabniki vseh slovenskih operaterjev: A1 in Telemach ponujata osnovni radijski program Radio Capris, osnovni program in vse tematske glasbene postaje pa imata v programskih shemah operaterja Telekom in T2.

Frekvence Radia Capris:

91,7 MHz (Ankaran, Koper in Izola)
107,9 MHz (Lucija, Portorož, Koper in predor Markovec)
95,6 MHz (zaledje Kopra)
106,2 MHz (Piran)
106,3 MHz (Ilirska Bistrica)
105,1 MHz (Hrpelje, Kozina, Podgrad, Ilirska Bistrica in zaledje)

DAB+: Frekvenca multipleksa DAB+ R2 Zahod je 227.360 MHz (kanal 12C). Oddajanje Radio Capris zagotavlja z 80 Kbps v zaščitnem razmerju 3A, kar je največ med vsemi komercialnimi radijskimi postajami (z 80 Kbps oddaja samo še ena radijska postaja, vsi ostali komercialni radii oddajajo z nižjim bitnim pretokom). 

POKRITOST Z FM in DAB+: